Bölge Haber Girişi : 24 Aralık 2010 02:35

Haydi Erzurum görev başına!..

Haydi Erzurum görev başına!..
Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü kente gelecek sporcu aileleri ve organizasyonu takip etmek isteyen sporseverleri konuk etmek isteyen aileler için kampanya başlattı.

Erzurum Ajans-Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü kente gelecek sporcu aileleri ve organizasyonu takip etmek isteyen sporseverleri konuk etmek isteyen aileler için kampanya başlattı.
 
Misafirperver Erzurumlular, haydi görev başına
 
ERZURUM 2011 MEDYA-Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için kente gelmek isteyen ve konaklama sıkıntısı yaşayan sporcu aileleri ve sporseverler için harekete geçti. 2011 Genel Koordinatörlüğü Konaklama Komitesi, hazırlanan projeyle Erzurumlu gönüllü ailelere ulaşmayı hedefliyor. Farklı ülkelerden yeni kültürler tanımak ve Türk kültürünü tanıtmak isteyen Erzurumlu ailelerin başvurusunu bekleyen Konaklama Komitesi, organizasyonun resmi internet sitesi
www.erzurum2011.gov.tr de bir başvuru formu yayınlıyor.
 
AİLELER İNCELEMEYE ALINACAK
 
Hazırlanan projeyle ilgili bir açıklama yapan Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Konaklama Komite Başkanı Murat Akın, tüm dünyanın kabul ettiği ‘Türk misafirperverliğini’ tekrar göstermek için tüm Erzurumluları kampanyaya katılmaya davet etti. Akın konuyla ilgili olarak, ‘’Erzurum, tarihinin en büyük organizasyonunu gerçekleştirecek. Bu organizasyonu tüm dünyadan bir çok sporsever yerinde izlemek istiyor. Yaşanabilecek konaklama sıkıntısının önüne geçmek için Koordinatörlük olarak bir kampanya başlattık. Tüm Erzurumluların kampanyamıza katılacağına ve Türk’ün misafirperverlik özelliğini tekrar tüm dünyaya göstereceklerine inanıyorum’’ dedi. Gelecek olan misafirleri evlerinde konuk etmek isteyen Erzurumluların yayınlanan formu eksiksiz doldurmaları gerektiğini belirten Akın, ‘’Gönüllü Misafir Konaklama Başvuru Formları eksiksiz doldurulduktan sonra, internet üzerinden
[email protected] adresine gönderilecek. Gönüllü olmak isteyen ailelerin uygunluğu yapılacak tahkikatlarla belirlenecek. Evlerinde misafir ağırlayan ailelere koordinatörlük olarak hem çeşitli hediyeler vereceğiz hem de uluslar arası bir katılım sertifikası takdim edeceğiz’’ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.