Spor Haber Girişi : 16 Şubat 2018 16:15

Hayalleri gerçek oldu

Hayalleri gerçek oldu
Erzurum’da yılın öğretmeni seçilerek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne çıkan Yasin Sepil, yine önemli bir farkındalığa imza attı.
Erzurumajans-Erzurum’da yılın öğretmeni seçilerek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne çıkan Yasin Sepil, yine önemli bir farkındalığa imza attı. Başarılı eğitimci, ‘Hayaller Gerçek Oldu’ projesi kapsamında 17 öğrencisini BB Erzurumsporlu futbolcularla buluşturdu. Çat’ın gelecekteki yetenekleri, televizyon ekranlarından izledikleri Mert Nobre, Erhan Çelenk, Kaleci Ahmet, Burhan Eşer gibi yıldızları yakından görmenin mutluluğunu yaşadı. Soğukpınar Ortaokulu öğrencileri, Mehmetçiği de unutmadı.

Yılın öğretmeni seçilerek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edilen 27 yaşındaki öğretmen Yasin Sepil, “Yılın öğretmeni seçilmemden dolalı Soğukpınar halkı büyük bir gurur yaşadı. Ama içlerinde de ‘Acaba öğretmenimiz bizi bırakıp daha merkezi bir yere gidecek’ diye korkuya kapıldı. Bende Soğukpınarlılalara diyerum ki, rahat olun projelerimi tamamlayıncaya kadar sizlere hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.



Erzurum’da 2017 yılında, yılın öğretmeni seçilerek Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başta olmak üzere, Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Müsteşar Yusuf Tekin tarafından ödüllendirilen Beden Eğitimi Öğretmeni Yasin Sepil, yine önemli bir farkındalığa imza attı.

Çat’ın Soğukpınar Köyü’nde çocuklara okulu sevdirmek için ilginç projelere imza atan Sepil, ‘Haydi Futbola’ ya da ‘Köyden İndim Yeşil Sahalara’ projeleri ile bir çok öğrencisini yeniden okula kazandırırken, şimdi de ‘Hayaller Gerçek Oldu’ projesi ile öğrencilerini, televizyon ekranlarından izledikleri futbol yıldızları ile buluşturdu.



BB Erzurumspor’a konuk oldular

Onlarda, her genç gibi Galasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe’ye sempati duyuyor, ancak ortak değerleri BB Erzurumspor.

Kendi şehirlerinin takımı BB Erzurumspor taraftarı olan  Çat’ın Soğukpınar Ortaokulu öğrencileri, Beden Eğitimi Öğretmeni, Yasin Sepil sayesinde BB Erzurumspor’u tanıdılar.



Büyük bir fedakarlık yaparak, köydeki görev süresini uzatan ve gönüllü olarak Soğukpınar’da kalan beden eğitimi öğretmeni Yasin Sepil’in öğrencileri BB Erzurumspor kulübünde çok güzel anlar yaşadılar.

Futbolcular ve teknik heyet ile tanışan Çatlı çocuklar. Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan ve takımla birlikte öğle yemeği de yemenin onurunu yaşadı.



Kara lastikli kahramanlar

Onların her biri gelecekte farklı meslek gruplarında görev yapacak olan Çatlı minik yürekler, bir çoğunun ayağında kara lastik olsa da yetenekleri ve hünerleri ‘on numara’…

Çünkü kimisi çok iyi futbol oynuyor, kimi çok iyi şiir okuyor. Kimi de işi şarkı söylüyor. İşte o, Çatın yetenekli yürekleri, konuk oldukları BB Erzurumspor’da, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatını başlatan Mehmetçiği de unutmadılar.

Mehmetçiğe destek pankartı

Çatlı minik yürekler BB Erzurumsporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler  ile  birlikte  Afrin ve Bölgesi’nde ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı sürdüren Mehmetçiğe destek verdiler. ‘Dualarımızla ve Tüm Varlığımızla Kahraman Mehmetçiğimizin Yanındayız’ pankartı alkış aldı.



Afrin için yazdığı şiiri okudu Asker selamı verdi

Yılın öğretmeni Yasin Sepil, Enes Çötoğlu ile birlikte gitar çalarak, kahramanlık türkülerini seslendirirken, Yusuf Yıldız da Mehmetçiğin Afrin Harekatı için yazdığı şiiri alkışlar eşliğinde okudu ve asker selamı verdi.

Dal, içlerini ısıttı

BB Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Sportif Direktör Zafer Demir, yönetici Kadir Ovat ile kaptan Mert Nobre, Çat Soğukpınarlı öğrencilere forma hediye etti.



Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal ise belediyenin destekleri ile Çatlı öğrencilere spor malzemesinin yanı sıra ayakkabı ve mont hediye etti.

Çatlı çocuklar, BB Erzurumspor idmanını izledikten sonra Mavi-beyazlılarla birlikte kulüpte yemek yedi. Yemeğe kulüp başkanı Mevlüt Doğan da katıldı. Doğan, “Spor ve müzikle uğraşmanız güzel. Ancak derslerinizde çok iyi olsun. Eğitime çok büyük önem verin, çünkü geleceğin önemli adamlarının içinizden çıkacağına inanıyorum” dedi.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.