Türkiye Haber Girişi : 28 Ağustos 2014 02:35

Hastanede tecavüz skandalı!

Hastanede tecavüz skandalı!
Bir hastanede çalışan hasta bakıcı, hastanede tedavi gören kadına tecavüz iddiası ortalığı karıştırdı.
Erzurumajans- Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hasta bakıcı olarak çalışan Coşkun H. (50), hastanede tedavi gören 29 yaşındaki kadın C.K.'ya tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı

Sinop'ta ikamet eden ve eşinden ayrılan C.K. adlı kadın, girdiği bunalım sonucu tedavi edilmek üzere Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine yatırıldı.

İddiaya göre; hastanede hasta bakıcı olarak çalışan üç çocuk babası Coşkun H. genç kadına "Seni kapalı servise yatırırım" diyerek boş bir odaya götürüp tecavüz etti. Yaşadığı olayın ardından genç kadın durumu servis doktorun anlattı. Doktor, durumu hastane yönetimine, yönetim de polise bildirdi. Bunun üzerine hasta bakıcı gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Çoşkun H., verdiği ifadesinde; "Benimle cinsel ilişkiye girmeyi hastanın kendisi istedi. Ancak ben onu öptüm ve elledim. İlişkiye girmedik" dedi. Polisteki ifadesinden sonra adliyeye sevk edilen hasta bakıcı Çoşkun H., savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.