Bölge Haber Girişi : 02 Ocak 2011 17:26

HAS-PAR 1 olağan kongresi!..

HAS-PAR 1 olağan kongresi!..
Halkın Sesi Partisi (HAS-PAR) Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, hükümetin ekonomide uyguladığı politikayı eleştirdi.

Erzurum Ajans-Halkın Sesi Partisi (HAS-PAR) Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, hükümetin ekonomide uyguladığı politikayı eleştirdi. HAS-PAR Erzurum 1. Olağan Kongresi bugün yapıldı. Kongreye HAS-PAR Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç ve delegeler katıldı.

HAS PAR Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet'in açılış konuşmasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan HAS-PAR Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, hükümetin ekonomide uyguladığı politikayı eleştirdi.

HAS-PAR olarak hangi parti olursa olsun güzellikleri alkışlayacakları kötü uygulamaların ise karşısında olacaklarını ifade eden Malkoç, iktidarın 8 yıldır İsrail ve Amerika politikasını uygulayarak Türkiye'de tarım ve hayvancılığı bitirdiğini iddia etti. Malkoç, şöyle konuştu: "Kasıtlı bir plan projenin neticesidir.

Şu anda iktidara en büyük tenkitimiz uyguladığı ekonomik programdan ötürüdür. Bu program Kemal Derviş'in Dünya Bankasından Türkiye'ye getirdiği programdır. AK Parti 8 yıldır aynı programı uyguluyor. Bu nasıl iş ya! Erzurum'da hayvancılığı bitirmek için özel program yapacaksın.

Angusları Uruguay'dan, Paraguay'dan getireceksin. Bu az akılla olacak iş değildir. Bunu düzeltmek için koyduğun engelleri kaldıracaksın düzelecektir. Bu İsrail projelerinden vazgeçeceksin. Halkın Sesi Partisi olarak iktidara geldiğimizde bu projeleri kaldırıp çöpe atacağız."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.