Bölge Haber Girişi : 21 Ekim 2009 15:15

Halkbank yöneticilerinden ETSO'ya ziyaret!..

Halkbank yöneticilerinden ETSO'ya ziyaret!..
Türkiye Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci ile bazı yönetim kurulu üyeleri ve bankanın Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Erzurum Ticaret Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Halkbank Erzurum Bölge Müdürlüğü ile Ayazpaşa ve Sanayi şubelerinin açılış töreni için Erzurum’a gelen bankanın üst düzey yöneticileri, Başkan Yücelik’le Erzurum’un ve bölgenin ekonomisini konuştu. Erzurum’da olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, Halkbank Bölge Müdürlüğü’nü yeniden Erzurum’da açmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Banka olarak her zaman ticaret erbabının yanında olduklarını vurgulayan Hasan Cebeci, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüccar ile banka arasında daima sağlam bir köprü vazifesi gördüğünü ifade etti.

           

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, ekonomik kriz sebebiyle ticaret kesiminin zor bir dönem geçirdiğini kaydederek, bu zor dönemde sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları, bankalar ve ticaretle uğraşan kesimin el ele vermesi gerektiğinin altını çizdi. Ekonomik canlılığın artması için bankalara önemli görevler düştüğünü anlatan Başkan Yücelik, “Herkesin taşın altına elini sokması gerekir. Biz sivil toplum örgütü olarak üzerimize düşeni yapacağız, bankalar da tüccara gereken her türlü kolaylığı sağlamalı. Zor günlerden bu şekilde kurtuluruz.” diye konuştu.

           

ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Meclis Başkan Vekili Celalettin Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Vakur Alemdar’ın da hazır bulunduğu ziyarete, ayrıca Halk Bank Yönetim Kurulu üyeleri, Burhanettin Tanyeri, Mustafa Çelik ve Ahmet Yarız ile Halkbank Trabzon Bölge Koordinatörü M.Ali Nurluoğlu, Erzurum Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş ve Erzurum Şube Müdürü Mücait Yıldırım katıldı. (www.erzurumajans.com)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.