Siyaset Haber Girişi : 06 Kasım 2018 15:15

Güven Gülüm Bursa’da başvurusunu yaptı

Güven Gülüm Bursa’da başvurusunu yaptı
Erzurum’da 2004-2009 yılları arasında Dadaş Belediyesi Başkanlığı yapan Güven Gülüm, Bursa’nın Osmangazi İlçesinden belediye başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Erzurumajans-Onur SASĞSÖZ-AK Parti’de adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte tanıdık bir isim Bursa Osmangazi’den aday adayı olduğunu açıkladı. 

2004-2009 yılları arasında Dadaş Belediyesi Başkanlığı ardından 2013 yılına kadar Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi yöneticiliği görevini üstlenen Gülüm, yoğunlukla Erzurumluların yaşadığı Osmangazi İlçesinde yeniden siyaset sahnesine çıktı. 856 bini aşkın nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçesi olan Osmangazi’de çalışmalarına başlayan Güven Gülüm, hemşehrilerinin desteğini beklediğini belirtti. İlçenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözümü için bir dizi proje hazırladığını kaydeden Gülüm, “Halkın takdiriyle başkan seçilmem halinde bilgi ve tecrübelerimle birlikte tüm mesaimi Osmangazi’mizin daha iyi noktalara gelmesi için harcayacağım. Bu yolda beni yalnız bırakmayan başta Milletvekilimiz Efkan Ala olmak üzere tüm siyasetçi dostlarım ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.