Spor Haber Girişi : 27 Mart 2018 18:45

Güreş Federasyonundan ASP İl Müdürlüğüne plaket

Güreş Federasyonundan ASP İl Müdürlüğüne plaket
Güreş Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Battal Alpkılıç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü (ASP) ziyaret ederek, devlet korumasındaki çocukların güreş sporundaki başarılarından dolayı ASP İl Müdürü Cemil İlbaş’a plaket verdi.
Erzurumajans-Güreş Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Battal Alpkılıç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü (ASP) ziyaret ederek, devlet korumasındaki çocukların güreş sporundaki başarılarından dolayı ASP İl Müdürü Cemil İlbaş’a plaket verdi.

25 Martta Oltu’nun Kurtuluş etkinlikleri kapsamında 11-13 yaş grubunda ki müsabakalara katılan Nene Hatun Çocuk Evleri Sitesi ve Atatürk Çocuk Evleri Sitesinden 7 çocuktan 5’i dereceye girdi. 5 madalya alan devlet korumasındaki çocuklardan biri birincilik, ikisi ikincilik, ikisi de üçüncülük elde etti.

ASP İl Müdürü İlbaş, güreşte alınan bu başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Çocuklarımızın sportif alanda başarılı çalışmalara imza atması bizleri gururlandırıyor. Çocukların eğitim alanında olduğu gibi sanat ve spor alanlarında başarılı çalışmalar yapması, başarılı sonuçlar doğurmaktadır. Çalışmalarımızı bu konularda çalıştırmaya ve yönlendirmeye devam edeceğiz. Spor kulübüne destek sağlayan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız güreşte Antrenörler Arif Akyüz ve Emin Orhan ile çalıştılar. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek. Çocuklarımızın ulusal bazdaki turnuvalara katılması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Alpkılıç ise ASP İl Müdürlüğünün ata sporu güreşe verdiği önemin örnek alınması gerektiğini belirterek, başarıda emeği geçenlere teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.