Spor Haber Girişi : 23 Kasım 2018 14:30

Gündüz mesaide gece sahada ter döküyor

Gündüz mesaide gece sahada ter döküyor
Erzurum’un sportmen Valisi Okay Memiş’in futbolculuk yönü de ortaya çıktı. Spor Sever Vali halı saha maçında oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkatleri üzerine topladı.
Erzurumajans-Erzurum’da görevine hızlı başlayan ve şehrin sorunlarının üzerine kafa yoran Vali Okay Memiş, geceleri halı saha maçlarında ter döküyor. Spor severliği ile tanınan Vali Memiş, özellikle futbol yetenekleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Erzurum Protokolü ve BB Erzurumspor Teknik Heyeti halı saha futbol maçında buluşurken, maçta yer alan Vali Okay Memiş oynadığı futbol ve attığı gollerle izleyenleri mest etti.

Dadaşların Valisi, futboldaki oyun stili ile futbol severlere Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Oğuz Çetin’i anımsattı.

Kıran kırana futbol maçı

Erzurum Valisi Okay Memiş, BB Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan,  Mavi-beyazlıların Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'in de yer aldığı turuncu takım,  Antrenör Veysel Cihan’ın yeşil yelekli takımı ile mücadele etti.

9’ar kişiden yer alan kadrolarla sahaya çıkan Turuncu ve Yeşil Takımın mücadelesi nefesleri kesti. Kıran kırana geçen halı saha futbol maçı gol düellosu şeklinde geçti.



Vali Memiş’ten tam beş gol

Spor Sever Vali, futbol yeteneklerini yeşil sahada da gösterdi. Oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken futbolcu Vali, halı saha maçında tam beş gol atarak golcü özelliğini de gösterdi.

Turuncu takımda forma giyen BB Erzurumspor Teknik Direktörü Şifo Mehmet’te  (Özdilek)  eski formundan hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi. 52 yaşındaki teknik adam, rakip fileleri dört kez havalandındı.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in özellikle uzaktan attığı goller ayakta alkışlandı.

Yeşil takımının 11-10 kazandığı maçta Turuncu takımın bir golüne ise BB Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan imza attı.

Veysel Hoca’nın ayakları çalıştı

Yeşil Takımın formasını giyen ve futbol severlerin özellikle futbol sahalarında attığı kafa golleri ile tanıdığı BB Erzurumspor yardımcı Antrenörü Veysel Cihan’ın bu kez halı saha maçında ayakları çalıştı. Sol ayağını raket gibi kullanan Veysel Cihan, bir birinden şık üç gol kaydetti. Kaleci Antrenörü Zafer Öğer de, takımı adına dört gol atma başarısı gösterdi. Tecrübeli antrenör takımının 11-10 kazandığı maçta, son golü atan oyuncu olarak da büyük bir sevinç yaşadı.

Yeşil takımda forma giyen Serkan Yıldık da, bir gol kaydetti.

Yeşil Takım forması ile maça çıkan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal da, üç gol beş asistlik performansı ile takımının 11-10 kazandığı maçta skora katkı sağladı.

Toplam 21 golün atıldığı halı saha futbol maçında Turuncu takım kalesini koruyan Aydın Tanas ile Yeşil takımın kalesini koruyan Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Muzaffer Şahin de performansları ile dikkat çektiler.

Vali Memiş’ten spor çağrısı

Erzurum’a geldiği günden beri yoğun çalıştığını ve geç saatlere kadar eve gidemediğini belirten Vali Okay Memiş, günün yorgunluğunu halı saha maçında atmaya çalıştığını söyledi.

Erzurumspor Teknik Patronu Mehmet Özdilek, yardımcıları ve takıma destek vermek sahip çıkma adına bu futbol maçlarını tertiplediklerini belirtti.

Sağlıklı ve zinde kalmak için her insanın spor yapması gerektiğini ifade eden Vali Memiş, halkı spor yapmaya davet etti.

Protokol ile kendi aralarında yaptıkları futbol maçları ile farkındalık oluşturduklarını ve halkında spor yapması kosunda örnek olduklarının altını çizen Vali Memiş, “Sağlıklı bireylerin yetişmesi için spor çok önemli. Spor hayatımızın bir parçası olmalı. Ben ve ailem sporu bir yaşam biçimi haline getirdik. İstiyorum ki, Erzurum halkı da sporu yaşam biçimi haline getirsin. Erzurum bir spor kenti. Burada her türlü spor tesisi var. Gerek futbol sahalarımız, gerek spor salonlarımız gerekse buz salonlarımız halkımızın hizmetindedir. Kapılarımız sonuna kadar açık. Hangi saatte spor yamak isterlerse ve biz seferber olmaya hazırız. Yeter ki, insanlar spor yapsın. Sporun yaşı yok, vatandaşımız biraz fedakarlık yapacak, spora vakit ayıracak” dedi.

Nurullah Pala/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.