Siyaset Haber Girişi : 27 Haziran 2018 14:57

Gündemi sarsacak iddia!

Gündemi sarsacak iddia!
24 Haziran seçimlerinin ardından çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
Erzurumajans-24 Haziran seçimlerinin ardından çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Reuters haber ajansına isim vermeden konuşan AK Partili ve MHP'li yetkililer, "Erdoğan, kabinesinde MHP'li isimlere yer verebilir" derken, AK Partili yetkili, "Sürpriz olmaz" yorumunu yaptı.

Reuters haber ajansı, seçimin ardından kaynaklara dayandırdığı haberde, yeni kabinede MHP’lilerin yer alabileceğini yazdı. Reuters’ın, “Seçimdeki destekten sonra, Erdoğan milliyetçilere kabinede görev verebilir” başlıklı haberinde, AK Partili ve MHP’den yetkililer isim vermeden konuştu.

ERDOĞAN KARAR VERECEK

İsmini vermeden konuşan MHP’li yetkili, “Kabinede Cumhurbaşkanı’nın uygun göreceği MHP’ye yakın bazı isimlerin yer alması olası. Sonunda, bu Erdoğan’ın kararı olacak” dedi.

Öte yandan Erdoğan’a yakın bir kaynak daha ismini vermeden konuştu. İsmini açıklamayan yetkili, “Erdoğan’ın yeni kabinede MHP’ye yakın isimleri bakan yapması sürpriz olmaz” yorumunu yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Selim TANAS 01 Ocak 1970 02:00

    Ne isim var ne kaynak. Resmen içinizden geçenleri yazmışsınız.