Bölge Haber Girişi : 21 Ağustos 2010 14:06

Gülyurt Pasinler'den Evet istedi!..

Gülyurt Pasinler'den Evet istedi!..
Ak Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt Pasinler'de referandum öncesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Evet oyu kullanmalarını istedi.

Erzurum Ajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt Pasinler’de referandum öncesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Evet oyu kullanmalarını istedi.

Erzurum’un Pasinler ilçesinde gezi ve incelemelerde bulunan Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, 12 Eylül’de yapılacak olan referandum öncesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 12 Eylül referandumunda neden “Evet” denilmesi gerektiğini anlattı, vatandaşlardan evet oyu kullanmalarını istedi.

Gülyurt, MHP ile CHP‘nin referandum öncesi ortak yol izlediğini belirterek, son günlerde iddia ettikleri Ak Parti ile PKK terör örgütünün anlaştığı sözlerini çok çirkin bir saldırı olarak nitelendirdi. Partilerinin öyle bir girişim içinde olmadığını, hiçbir zamanda olmayacağını söyleyen Ak Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, partilerin her zaman doğrudan, adaletten yana olduğunu belirterek referandumda oylanacak yasalardan bahsederek vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla Evet demesi gerektiğini ifade etti.

Gülyurt, Pasinler'de yapmış olduğu çalışmalar sırasında gördüğü ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sözlerine şöyle devam etti; “Görünen o ki Pasinler’in yüzde 80’i referandumda evet oyu kullanacağını gösteriyor. Bundan dolayı da Pasinlerli vatandaşlara ayrıca teşekkür ederim. Bizler sizlerden güç aldıkça Türkiye'yi daha güzel ve yaşanır hale getirmek için çaba göstereceğiz.”

Milletvekili Gülyurt, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Bakır’ı makamında ziyaret ederek, oda çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gülyurt, daha sonra ilçeye on bin baş hayvan entegre tesisini gezerek, Alanya İnşaat sahibi Süleyman Üstündağ’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gülyurt, ilçeye kurulması düşünülen fakültenin yerini gezdi, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’ndan bilgi aldı.

Ak Parti Muzaffer Gülyurt’un gezisine Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Pasinler Ak Parti İlçe Başkanı Rahmi Kaya ve parti yöneticileri eşlik ettiler. Gülyurt, iftarını Pasinler’de partililerle beraber yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.