Bölge Haber Girişi : 16 Ağustos 2010 00:18

Gülyurt Aziziye'de esnaf turuna çıktı!..

Gülyurt Aziziye'de esnaf turuna çıktı!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Aziziye\'de esnaf gezisi düzenledi. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz,

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Aziziye\'de esnaf gezisi düzenledi. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle belediye meclis üyelerinin katıldığı esnaf gezisini sürdürdü.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Aziziye\'de esnaf gezisi düzenledi. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle belediye meclis üyelerinin katıldığı esnaf gezisinde Prof. Dr. Gülyurt, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Dadaşkent'te esnafları ziyaret eden Gülyurt, hem merkezi hükümetten beklentileri dinledi, hem de referandum sürecinde nabız yokladı. Erzurum\'a yapılan yatırımları da vatandaşlara anlatan Prof. Dr. Gülyurt, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının AK Parti iktidarı döneminde Erzurum\'a yapıldığını söyledi.

PROF. DR. GÜLYURT, NABIZ YOKLADI
Girdiği her işyerinde esnaflarla sohbet ederek, sorunlarını dinleyen Prof. Dr. Gülyurt, referandumdaki oylarıyla ilgili de görüşlerini aldı. Anayasa değişikliği ile ilgili halkın görüşlerini de alan Muzaffer Gülyurt, \'neden evet denilmesi gerektiği\' hususunda da bilgilendirme yaptı.

12 Eylül\'de milletin kendi iradesini hakim kılacağının altını çizen Prof. Dr. Gülyurt, "Darbeler, ülkemize başta ekonomik olmak üzere, her açıdan büyük kayıplar verdirmiştir. Millet iradesinin hakim kılınması ve milletin kendi kararını vererek sivil bir anayasaya geçilmiş olacaktır. Özgürleşme, demokratikleşme ve sivilleşme adına 12 Eylül referandumu, büyük önem arz etmektedir. Milletimizin kendi iradesini hakim kılma adına parti ayrımı gözetmeksizin bu referanduma \'evet\' diyeceğine yürekten inanıyorum\" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.