Bölge Haber Girişi : 27 Mayıs 2010 12:53

Güllü İlköğretim Okulu'nda bahar şenliği!..

Güllü İlköğretim Okulu'nda bahar şenliği!..
Erzurum'un Narman ilçesine bağlı Göllü köyü ilköğretim okulunda Küçük adımlar büyük başarılar

Erzurum Ajans-Erzurum’un Narman ilçesine bağlı Göllü köyü ilköğretim okulunda “Küçük adımlar büyük başarılar” adlı okuma bayramı ve sergisi düzenlendi.
Programa Narman Kaymakamı Alper Tanrısever, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Kılıç, Okul Müdürleri, öğrenci velileri ve köylüler katıldı.
Okul Müdürü Murat İşci, programın açılış bölümünde yaptığı konuşmada Yıl sonu şenlikleri kapsamında böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, törene katılan ilçe kaymakamı ve protokol mensuplarına teşekkür etti.
Okul öğrencilerinden Ayşe Gözütok’un mini konserinin ardından öğrenciler Gülden Engin, Hatice Koç ve Emirhan Göral’ın Erzurumlu gelin ve kaynana atışması oyunu sergilendi. Büyük ilgiyle izlenen oyunda protokol ve izleyenler gülmekten kendilerini alamadılar Öğrencilerin palyaço gösterileriyle devam eden program renkil görüntülere sahne oldu.
İlçe kaymakamı Alper Tanırsever, “Kaymakamlık olarak biz Eğitime binci öncelikli önem veriyoruz. Bu tür programları gördüğümde etkilenip eğitime verdiğimiz önemin gerekliliğini anlıyoruz. Bizleri burada eğlendiren çocuklarımıza ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum“ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.