Magazin Haber Girişi : 31 Mart 2016 16:12

Gülben Ergen Narmanlı buz perileri için Erzurum'a geldi

Gülben Ergen Narmanlı buz perileri için Erzurum'a geldi
Sanatçı Gülben Ergen, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Kadınlar Ligi'nde geçen yılın şampiyon olan Narman Spor Kulübünün kadın sporcularına destek vermek için Erzurum'a geldi.
Erzurumajans-Sanatçı Gülben Ergen, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Kadınlar Ligi'nde geçen yılın şampiyon olan Narman Spor Kulübünün kadın sporcularına destek vermek için Erzurum'a geldi. 

5 bin nüfuslu Narman'ın peri kızları ile Hürriyet'in Kelebek eki için röportaj yapacak olan Ergen, kadının gücünü duyurmak istediğini söyledi.

THY tarifeli seferiyle öğle saatlerinde Erzurum'a gelen Gülben Ergen, havalimanında Narman Kaymakamı Murat Eren, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Narman Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz tarafından karşılandı. Uçaktan iner inmez buz hokeyi salonuna geçen Ergen, kadın sporcularla sohbet etti. Basın mensuplarının salon içinden görüntü ve fotoğraf çekmesini istemeyen Gülben Ergen şunları söyledi.

"Erzurum'un Narman ilçesinin buz hokeyi sporcuları, yokluklar içinde geçen yıl Türkiye şampiyonu olmuş. Başarılı oldukları buz hokeyinde sporcuların seslerini, Erzurum kadının gücünü biraz daha duyurmak için İstanbul'dan kalkıp geldim. Çünkü kadının yaşamdaki mücadelesini çok önemsiyorum. Hele bu, sporda olduğu zaman daha önemsiyorum. Kadınlar birşeyi başardığı zaman içimden çığlık atmak geliyor. Çünkü kadınların ne kadar çok şey başarabileceğini biliyorum. Hem Türkiye şampiyonu olmuşlar, hem de olimpiyatlara hazırlanıyorlar. Benimde elimde hem sosyal medya, hem de Türkiye'nin en çok okunan gazetesinin iki tane kocaman sayfası var. Suriyeli mülteciler için Harran'a gittim. Engelli çocularla ilgili röportaj yaptım. Şimdi sporda başarıyı yakalamış Erzurum'un yürekli kadınları ile konuşmaya geldim. Onlarla röportaj yapıp döneceğim. Ülkemizde çok üzüntülü günler yaşıyoruz. Terör, kötülüğün, kanın ve haksızlığın artık en zirvesine ulaştığımız bu günlerde ben kendi adıma sanatçı olarak iyiliği, umudu ve güzel şeylerin varlığını duyurmakla kendimi vazifeli ilan ettim. Anneliğimle, yaşamdaki duruşum benim için çok önemli, Bana 'üşenmiyor musun Erzurum'a kadar gitmeye' diyorlar. Üşenmiyorum ve üşümüyorum da. Dün Artvin'e gitmiştim. Bugün buraya gelmek için yola çıktığımda çocuklarım, 'Nereye gidiyorsun' dediler. Bende, 'sporcu kadınlar var' dedim. Döndüğümde onlara anlatacak hikeyelerim olacak. "

Öte yandan Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, sanatçı Gülben Ergen'e Narmanspor kulübünün atkısını hediye etti.

Turgay İPEK/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Uyanamadiniz herhalde sabahtan beri adam gibi haber vermiyorsunuz Akşamdan beri ne olaylar var suç sizde değil sizi takip edenlerden