Spor Haber Girişi : 01 Ekim 2018 12:30

Gözler yönetimde!

Gözler yönetimde!
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ilk iş olarak Özer Hurmacı krizine el attı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ilk iş olarak Özer Hurmacı krizine el attı. Özdilek, Galatasaray maçında ilk on bire yazılmadığı için kampı izinsiz terk eden Özer Hurmacı için, “Onu kaybetme lüksümüz yok” dedi. Gözler yönetime çevrildi.



BB Erzurumspor’un büyük umutlarla transfer ettiği Özer Hurmacı, Galatasaray maçında ilk on bire yazılmaması nedeniyle izinsiz kamptan ayrılmıştı. Mavi-beyazlı yöneticiler tecrübeli orta saha oyuncusu için noter tespiti yaptırırken, dün takımla ilk idmanı gerçekleştiren Mehmet Özdilek’in çağrısı üzerine Özer Hurmacı Erzurum’a geldi. Gazetecilerle yaptığı toplantıda gündeme gelen Özer Hurmacı konusuyla ilgili olarak, “Attık, kestik demek kolay ama kazanmak önemli” diye Mehmet Özdilek, Özer gibi tecrübeli bir ismi kaybetme lükslerinin olmadığını dile getirdi. Özer’in yaptığının yanlış olduğunu ve kendisinin de özür dilediğini anlatan Özdilek, “Yönetimle bir araya gelirler, oturulur konuşulur. Ama bu süreçte yolların ayrılması doğru olmaz” dedi. Mehmet hocanın bu çıkışından sonra Yönetim Kurulunun Özer Hurmacı konusunda nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.