Erzurum Haber Girişi : 08 Ekim 2019 15:15

Gözaltına alındı

Gözaltına alındı
Tarihi Aziziye Tabyasında çektirdiği yarı çıplak fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan K.G. (24) gözaltına alındı.
Erzurumajans-OnurSAĞSÖZ-Tarihi Aziziye Tabyasında çektirdiği yarı çıplak fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan K.G. (24) gözaltına alındı. Sosyal medyada büyük tartışma başlatan K.G. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Tarım ve Orman Bakanlığı 13. Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki Nenehatun Tarihi Milli Parkı içinde bulunan Aziziye Tabyalarını adeta stüdyo gibi kullanarak yarı çıplak fotoğraflar çektiren ve bunları sosyal medya hesabından paylaşan K.G. hakkında soruşturma başlatıldı.

Olayın ‘Rezalet’ başlığıyla Erzurum Ajans’ta yer almasından sonra gözaltına alınan K.G., sağlık kontrolünden geçirildi. Üniversite öğrencisi olduğu iddia edilen ancak her hangi bir üniversitede kaydının bulunmadığı öğrenilen K.G. ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Daha sonra Savcılığa çıkarılacak olan K.G. hakkında TCK’nın 226/2 maddesi uyarınca Müstehcenlik suçundan işlem yapılacağı öğrenildi. 

Bu arada yaptığı paylaşımların ardından K.G., çok sayıda vatandaşın tepkisini çekerken, Tabyaların sahiplisizliğini de bir kez daha ortaya koydu. Tarihte 93 Harbi olarak bilinen Osmanlı-Rus Harbinde en kanlı çatışmalara sahne olan tarihi mekana sahip çıkılmasını isteyen vatandaşlar, böyle bir olayın bir daha yaşanmamasını istediler.

BU İLK VUKUATI DEĞİL

Bu arada K.G'nin 2017 yılının Temmuz ayında polislere zor anlar yaşattığı ortaya çıktı. Hacizli yakalamalı otomobiliyle ters yola giren ve trafik ekiplerince yakalanan K.G arabadan inmemek için direnmiş ve polise zor anlar yaşatmıştı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.