Spor Haber Girişi : 09 Mayıs 2018 13:37

Gönlümüzde Yatan Aslan Dadaş

Gönlümüzde Yatan Aslan Dadaş
Tetiş Yapı Elazığspor Kulübü Genel Müdürü Akif Kıraç, “Kişiler bizi bağlamaz, biz Elazığlıyız, Erzurum bizim kardeşimiz, bizim gönlümüzde Dadaş yatıyor. İnşallah Play-Off’tan Süper Lige Erzurum çıkar” dedi.
Erzurumajans-Spor Toto 1. Ligde Play-Off’a çıkma şansını son maçlarda kaybeden Tetiş Yapı Elazığspor Kulübü Genel Müdürü Akif Kıraç’tan BB Erzurumspor’a destek geldi.

Kıraç, “Biz Elazığlıyız, Erzurum bizim tarih boyunca hep kardeşimiz olmuştur, kardeşimiz kalmaya da devam edecektir. Kişilerin yüzünden koca bir Erzurum’un başarısızlığını isteme lüksüne sahip değiliz. Ki; Elazığlılar olarak her zaman Erzurum’un başarısını isteriz. İstiyoruz da…  Erzurum Play-Off’a kaldı. Öncelikle Dadaşları kutluyorum, İnşallah yolun sonunda Süper Lig Erzurum’un olur. Erzurum’a Süper Lig yakışır. Temennimiz Dadaşlar Süper Lige çıkar” dedi.

Erzurum ile Elazığ et ve tırnak gibidir

Tetiş Yapı Elazığspor Kulübü Genel Müdürü Akif Kıraç, Erzurum’un Elazığ’ın dostu olduğunu ve bu dostluğu tarih boyunca hiç kimsenin bozamayacağını ifade ederek, “Erzurum’da çok dostlarımız var. Erzurum ve Elazığ her zaman et ve tırnak gibidir. Bu iki şehrin arasını hiç kimse açamaz, biz belki kişilerle sorun yaşamış olabiliriz, ama Erzurum bizim dostumuz, Erzurum dururken, başka bir takımı Süper Lig yolunda desteklememiz mümkün değil, biz şartsız şurtsuz Erzurum’u destekliyoruz” dedi. 

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.