Bölge Haber Girişi : 24 Haziran 2010 14:55

Golfçüler Antalya'ya iddialı gitti!..

Golfçüler Antalya'ya iddialı gitti!..
Erzurumlu yıldız golfçüler, 4. ve 5. ayak yarışları için yarın Antalyaya uçuyor.

Erzurum Ajans-Erzurumlu yıldız golfçüler, 4. ve 5. ayak yarışları için yarın Antalya’ya uçuyor.
Erzurumlu golfçüler, yeni bir hedefe doğru ilerlemek için yarın Antalya’ya uçuyor.
Golf İl Temsilcisi ve antrenör Nüket Gürel yönetiminde her geçen gün başka bir zafere imza atan golfün kral ve kraliçeleri, Cumartesi ve Pazar günü Nobilis Otel ve Karya Otel golf sahalarında yapılacak olan Yıldızlar Ligi 4. ve 5. ayak yarışlarında şampiyon olmak istiyor.
KADRODA ON SPORCU VAR
Golf’un Erzurum’da iyi bir noktaya gelmesinde ve artık sporcuların batıdaki sporcularla başa baş hatta onlardan daha başarılı bir sonuçlar almasında büyük rol oynayan Golf İl Temsilcisi ve Milli takım antrenörlerinden Nüket Gürel, 10 sporcu ile Antalya’da mücadele edeceklerini belirterek, sporcularının formundan oldukça memnun olduğunu söyledi. Başarılı çalıştırıcı, “Kadromdaki tüm sporcularıma güveniyorum. Yıldızlar Ligi 4. ve 5. Ayak yarışlarında en iyi sonuçları alarak şampiyon olacağız ve kupayı Erzurum’a getireceğiz. Bize destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile bize güvenenleri mahcup etmemek için yüreğimizi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.
Hafta sonunda Antalya’da yapılacak olan müsabakalara bilenen Erzurum kafilesinde şu sporcular yer alıyor: Hilal Ok, Fulya Yurt, Büşra Kara, Elnanur Çintimar, Rukiye Ok, Özge Dumanay, Duygu Alfan, Rümeysa Akıncı, Muharrem Koçak ve Ahmet Karakoç.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.