Gitti Geldi...

Daha haftalar önce;  “Ligde bu kadar rahat gol yiyen başka bir takım yok” demiştik.

Bunu;  Osman Özköylü döneminde de söyledik,  Mehmet Altıparmak döneminde de... Yarın, başka hoca gelse o zaman da söyleyeceğiz. Çünkü, bu takımın sezon başı planlamasında büyük yanlışlar yapıldı. Bunun baş mimarı ise dönemin teknik direktörü Osman Özköylü’dür.

Birbirini tamamlamaktan uzak benzer özellikte isimlerle takım yapılması transfer portföyünün ne kadar zayıf olduğunun bir göstergesidir.

Sezon başından beri BB Erzurumspor’un kronik rahatsızlığı öne geçtikten sonra skoru koruyamaması. Bunun sebebi orta saha da oyunu tutacak özellikte isimlerin olmamasıdır. Ve tabi ki savunmada ki istikrarsızlık.

Maç içerisinde değişkenlik gösteren bir takım izlemek mümkün. Öyle bir takım izliyoruz ki; Bu takım şampiyonluğa oynar derken, 5 dakika sonra kümede kaldığımıza şükreder duruma geliyoruz.

Bir gerçek var ki; BB Erzurumspor savunma yapmayı ve oyunu tutmayı bilmiyor. O yüzden kazanmak için önde basıp önde oynayamaya mecbur...

Bugün, BB Erzurumspor'un skor anlamında geriye düşüp golü aradığı dakikalar da etkili olduğunu görebiliyoruz.

Bu arada kanatların işlediği dakikalarda gerek Nobre,  gerekse Bekamenga’nın, ne kadar etkili olabileceğini de gördük.

PLAY OFF İÇİN İSTİKRAR LAZIM...

Hedefe yürümek istiyorsanız puan anlamında istikrarlı olmalısınız. Eğer bundan sonraki süreçte  öne geçtiğiniz maçta puan kaybı yaşarsanız, ligde istediğinizi alamazsınız. BB Erzurumspor bu konuda kredisini tüketti.

Bugün maç resmen gitti geldi. Bu anlamda vazgeçmeyen mücadele eden tüm takımı kutluyorum. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.