Spor Haber Girişi : 04 Kasım 2017 17:15

Giresunspor-B.B. Erzurumspor maçının ardından

Giresunspor-B.B. Erzurumspor maçının ardından
TFF 1. Lig'in 11. haftasında Akın Çorap Giresunspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 mağlup etti.
Erzurumajans-TFF 1. Lig'in 11. haftasında Akın Çorap Giresunspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü değerlendirmede bulundu.

Yaşanan kısa düşüşün ardından yeniden toparlandıklarını belirten Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Biz de ilk 20-25 dakikada rakibi tartmak için biraz bekleyerek oynadık. İkinci yarıda oyuncu değişikliklerinin ardından rakibi biraz çözdükten sonra daha önde oynamaya çalıştık. Baskının sonucu, oyun ve skor üstünlüğünü getirdi. Hamle yaptığımız oyuncuların takıma verdiği katkı bizi sevindirdi. Bir, iki haftalık düşüşten sonra son iki haftadır galip geliyoruz. Bu çok önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

11 haftanın sonunda 22 puan topladıklarını kaydeden Diyadin, "Haftalık ortalama 2. İlk iki için hedef puanımızdı. 40 yıllık özlemi dindirmek için mücadele ediyoruz. Kalan maçlarda maksimum puanlar alıp ilk yarıyı iyi tamamlatmak istiyoruz. Kolay değil. Herkes bir mücadele içerisinde" ifadelerini kullandı.

BB Erzurumspor cephesi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise yaptığı değerlendirmede, "Rakip pozisyon bulmakta zorlandı. İkinci yarıda tüm söylemlerimize rağmen oyuncularımız rakibe teslim oldu. Geriye kaçtılar. Bir iki pozisyon bulmaları onların daha istekli olmalarını sağladı. Oyuncularım rakibin baskısı altında golü yedik. Riskler aldık, istediklerimizi yapamadık. Neticede kaybettik. Buradan en kötü berabere bitireceğimiz bir maçı maalesef kaybettik. Gerçekten çok üzgünüz. Bu maçtan çok ümitliydik. Evet Giresunspor iyi bir takım. Ama biz onlardan aşağı kalır değiliz. Deplasmanda istediklerimizi tam olarak yapamıyoruz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.