Erzurum Haber Girişi : 07 Şubat 2017 17:00

GHSİM güvenlikçilerine EYOF brifingi

GHSİM güvenlikçilerine EYOF brifingi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güvenlik Görevlilerine EYOF 2017 brifingi verildi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güvenlik Görevlilerine EYOF 2017 brifingi verildi. 

Erzurum'da EYOF 2017'ye sayılı günler kala hazırlıklar tamamlanırken, şehir EYOF'a odaklandı. Oyunlar süresince karşılaşmaların yapılacağı tesisler ve buz salonlarında görev yapacak olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü güvenlik ekiplerine brifing verildi.

3 Binlik Buz Arena'da yapılan ELOF 2017 bilgilendirme toplantısına katılan GHSİM Personel Şube Müdürü Letif Arslan, Güvenlik Müdürü Zafer Ala ve Güvenlik Amiri Said Canpolat, kurum bünyesinde görev yapan güvenlikçilere EYOF 2017 sürecinde neler yapmaları gerektiği konusunda bilgi verdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Letif Arslan, Avrupa Gençlik Kış Spor Oyunları Festivali'nin Erzurum ve Türkiye için önemli bir sınav olduğunun altını çizerek, "Bugüne kadar ülkemiz ve ilimiz birçok uluslararası organizasyona başarılı bir şekilde ev sahipliği yaptı. Bir kez daha önemli bir organizasyonu alnımızın akı ile bitireceğiz, İnşallah. Şu ülke olarak hassas bir dönemdeyiz, oyunlar sürecinde özel güvenlik görevlilerimizde son derece dikkatli olmalılar. Bizde bunun için EYOF öncesi güvenlikçilerimizle bir toplantı yaparak, neler yapmaları hususunda bilgiler aktardık. Son derece yararlı bir toplantı oldu" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.