Spor Haber Girişi : 07 Şubat 2016 17:30

Gençler akademi kampında

Gençler akademi kampında
Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri tarafından gençler için düzenlenen 'Kış Akademi Kampı' yoğun ilgi gördü.
Erzurumajans-Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri tarafından gençler için düzenlenen 'Kış Akademi Kampı' yoğun ilgi gördü. 

Erzurumlu gençler, kış akademi kampının keyfini yaşadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin milli ve manevi değerlere sahip olması, olaylara, çevreye ve diğer bireylere karşı olan tutum ve davranışlarda insani, ahlaki, kültürel ve toplumsal duyarlılığının arttırılması amacıyla Gençlik Merkezleri Akademisi teşkil edildi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Kandilli Kayak Merkezinde yaptıkları akademik kış kampıyla çalışmaları değerlendirdi.

AYRI AYRI DALLARDA EĞİTİM VERİLDİ

Kampa katılan gençlere, değerler atölyesi, dini ilimler atölyesi ve sosyal bilimler atölyesi olmak üzere bir çok alanda eğitim verildi. Kandilli Kayak Merkezinde 3 gün süren Akademi kampında gençler ayrıca motivasyonu artırmak için çeşitli etkinlikler düzenlediler.

Gençler yarıyıl tatilini fırsat bilerek yaptıkları etkinliklerle doyasıya eğlendiler hem de akademik çalışmalarla kendilerini geliştirdiler. Etkinliklerin başında ise gençler Eskimolardan esinlenip iglo (Eskimoların kullandığı kar veya buzdan ev) yaptı.

TAŞKESENLİGİL KAMPA KATILDI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil kamp alanını ziyaret ederek gençlerle bohbet edip, kamp çalışmaları hakkında bilgi aldı. Taşkesenligil, "Gençlerimiz Gençlik Merkezlerimiz sayesinde kadim medeniyetimizden günümüze miras olan milli ve manevi değerlerimizi yaşayarak, gözleyerek ve hissederek öğrenme imkanı buluyorlar.Gençlerimizeislam dininin insanlığa sunduğu güzellikleri ehil kişilerce gençlik merkezlerimiz sayesinde öğreniyorlar ve bu sayede barışa,sevgiye, doğruluğa ve çalışkanlığa önem veren bireyler yetişiyor.Hayatın her alanında nitelikli bir gençlik gayesiyle gençlerimize farklı alanlarda ufuk açıcı eğitimler vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü ve Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz ile Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok da, akademi kampını ziyaret ederek, gençlere moral veren İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.