Siyaset Haber Girişi : 19 Ekim 2016 18:40

Genç CHP'lilerden Çat Belediyesi'ne ziyaret

Genç CHP'lilerden Çat Belediyesi'ne ziyaret
CHP Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Efkan Burma, CHP Gençlikten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hilal Çokoy ve CHP Gençlik Kolları İl Yönetimi, Çat Belediyesi Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ı ziyaret etti.
Erzurumajans-CHP Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Efkan Burma, CHP Gençlikten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hilal Çokoy ve CHP Gençlik Kolları İl Yönetimi, Çat Belediyesi Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ı ziyaret etti.

Kendisini ziyaret eden gençlerle yakından ilgilenen Başkan Kılıç, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu belirtti. Çat Belediyesi'ni ziyaret eden Erzurum Gençlik Kolları Başkanını ve beraberindeki heyeti kabul eden Başkan Kılıç, gençlerin Erzurum'da daha da aktif olabileceğini kaydederek, gençlerin girişimci ruhlu olması gerektiğini ifade etti.

Erzurum'un ve Çat ilçesinin daha iyi yerlere gelmesi için gençlere ihtiyaç olduğunu ifade eden Kılıç, "Geleceğimizin teminatı olan gençler, bizleri yenidünya düzeninde hak ettiğimiz yere getirecek niteliktedirler. Beni ziyaret ederek, onurlandıran bu gençlerin, ileride Türkiye'de ve Dünya'da önemli işlerin altına imza atacağına inanıyorum. Gençlerimizin artık kabuklarını atması gerekiyor. Kabuğunu atan gençler ise bizi ileriye götürecek nesildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliği Hitabesinde de dediği gibi; Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" diye konuştu.

ÖRNEK TEŞKİL EDEN İLÇE

CHP Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Efkan Burma, CHP Gençlikten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hilal Çokoy ve CHP Gençlik Kolları İl Yönetimi, Çat Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulurken, Çat Belediyesi'nin sosyal tesis, mesire alanı, Çat Belediyesi Kadın Dinlenme Evi gibi başarılı projelerini ziyaret ettiler. Ziyaretlerden sonra Çat Belediyesi'nin çalışmalarını değerlendiren CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Efkan Burma, Başkan Kılıç'ın çok başarılı işler yaptığını ve yapılan çalışmalara hayran kaldıklarını ifade etti. Çat Belediyesi'nin tüm Türkiye'de örnek teşkil eden bir ilçe belediyesi olduğunu kaydeden Burma, "Gençlik Kolları olarak her zaman Başkanımızın yanındayız ve yapılacak yeni çalışmaları heyecanla bekliyoruz." dedi.

"BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Gençlikten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hilal Çokoy, Çat ilçesinin çok değiştiğini belirterek, "Başkanımızla gurur duyuyoruz. Ziyaretimiz çok olumlu geçti. Yapılan çalışmaları da inceleme fırsatı bulduk. Gerçekten çok iyi çalışmalara imza atılmış. Herkesin Çat'a gelip, hem yapılan çalışmaları hem de ilçenin güzelliklerini görmelerini tavsiye ediyorum. Gençler olarak her zaman Başkanımızın yanındayız." diye konuştu.

Başkan Arif Hikmet Kılıç, kendisini ziyaret eden gençlerle, programların sonunda hatıra fotoğrafı da çekmeyi ihmal etmedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.