Erzurum Haber Girişi : 26 Mayıs 2016 20:15

Gazilerden, özel vakıf okullarına teşekkür ziyareti

Gazilerden, özel vakıf okullarına teşekkür ziyareti
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Recep Akgül, Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okulları'na plaket verdi.
Erzurumajans-Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Recep Akgül, terörle mücadelede şehit düşen ya da gazi olan ailelerin çocukları için hiçbir ücret almadan eğitim- öğretim görmesini sağlayan Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okulları'na plaket verdi.

Dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Atatürk Üniversitesi Kampusu içindeki Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okulları giden Başkan Recep Akgül, şimdiye kadar yaklaşık 30 şehit ve gazi çocuğunu okutan Özel Vakıf Okulları Genel Müdürü Selami Didin, Ortaokul Müdürü Erdal Karagülle ve İlkokul Müdürü Hasan Soylu ile görüştü. Genel Müdür Didin ve okul müdürlerine çiçek ve plaket veren Başkan Recep Akgül, son günlerde artan terör olaylarından dolayı şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu. Akgül, "Dernek olarak çocuklarımıza göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Burada eğitim ve öğretim gören tüm öğrencilerimizi bağrınıza bastınız ve her türlü sorunları ile yakından ilgilenerek bizleri duygulandırdınız. Şu anda 19 şehit ve gazi çocuğu çeşitli sınıflarda eğitim ve öğretimlerini sürdürüyor. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okulları Genel Müdürü Didin, "Şehit aileleri ve gaziler başımızın tacıdır. Yaşamımızı şehit ve gazilerimize borçluyuz. Onlar için ne yapsak azdır. Biz Özel Vakıf Okulları olarak her zaman Şehit Aileleri ve Gazilerimizin emrindeyiz. Onların çocukları bizim çocuklarımızdır. Özel Okul kayıt kontenjanı konusunda hassasiyet göstererek Şehit ve Gazi çocuklarımızı okulumuzda okutmaya devam edeceğiz. Ayrıca Vakıf olarak derneğinizin ihtiyaçları konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız. Şehit Aileleri ve Gazilerimize olan desteğimiz her zaman devam edecek" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.