Erzurum Haber Girişi : 29 Mayıs 2017 18:30

Gazi Meclis'te yaşananları anlattı

Gazi Meclis'te yaşananları anlattı
Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Gazi Meclis'te yaşananları Atatürk Üniversitesinde anlattı.
Erzurumajans-Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Gazi Meclis'te yaşananları Atatürk Üniversitesinde anlattı.

Atatürk Üniversitesi Erzurum Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) düzenlediği 'Maveranın Gülleri' programına katılmak için Erzurum'a gelen,  Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret etti. Rektör Çomaklı'ya 'Gazi Mecliste O Gece' isimli kitabını hediye eden Ünüvar, daha sonra  bir konferans verdi. Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Dursun Kaya'nın açılış konuşması yaptığı programa, Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Yatkın, Gençlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Mezun olduğu üniversitesine dönmüş olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Necdet Ünüvar şunları söyledi:

"15 Temmuz gecesi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, milletimizi, demokrasimizi yok etmek isteyen hainleri, milletin silahlarını yine bu millete doğrultarak, kanlı bir darbe girişiminde bulundu. Ama milletimiz; tıpkı Çanakkale'de, tıpkı İstiklal Savaşımızda olduğu gibi ölümü göze alarak, darbeci hainlere gereken cevabı verdi. Helikopter ve uçaklarla başta millet meclisimiz olmak üzere, ülkemizin birçok stratejik noktası bombalanarak çökertilmeye çalışıldı. Yine aynı zamanda halkın üzerine kurşun yağdıran zalimler, yüzlerce vatandaşımızın şehit, binlercesinin de gazi olmasına sebep oldular."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.