Bölge Haber Girişi : 26 Haziran 2010 00:09

GAP'a gidecek atletler belirlendi!..

GAP'a gidecek atletler belirlendi!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından GAP Spor oyunlarına katılacak olan atletler yapılan seçmelerle belirlendi.

Erzurum Ajans- Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından GAP Spor oyunlarına katılacak olan atletler yapılan seçmelerle belirlendi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü güreşten sonra GAP Spor oyunlarına katılacak olan Atletler arasında da seçme yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur’unda izlediği yarışlar nefes kesti. Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık ile antrenörler Nihat Bayburt, Yavuz Bayram ve Ali Haydar Kanber nezaretinde yapılan yarışlarda 29 Haziranda Adıyaman’da start alacak olan GAP Spor Oyunlarına katılacak olan Atletizm takımı belirlendi.

Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, Adıyaman’da yapılacak olan GAP Spor oyunlarında Erzurum’u bir antrenör bir idareci ile 4 erkek, 4 de bayan atletin temsil edeceğini belirtti. Palabıyık, “İnanıyorum ki, buradan seçilen atletler, GAP spor oyunlarında da Erzurum’u en iyi şekilde temsil ederek, birincilik kürsüsüne çıkacaklar” diye konuş.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.