Spor Haber Girişi : 26 Kasım 2014 01:44

Galatasaray'dan Ergin Ataman'a 'konuşma yasağı'

Galatasaray'dan Ergin Ataman'a 'konuşma yasağı'
Galatasaray'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, başantrenör Ergin Ataman'ın bundan böyle idari konularda demeç vermeyeceğini söyledi.
Erzurumajans-Galatasaray'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, başantrenör Ergin Ataman'ın bundan böyle idari konularda demeç vermeyeceğini söyledi.

Topsakal, "Ergin Ataman maalesef heyecandan yanlış ve talihsiz açıklama yapmıştır. Spor dışında, maçlar dışında açıklama yapmayacak, bize söz verdi" dedi.

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Can Topsakal, NTV Spor'a yaptığı açıklamada gündemdeki konuları değerlendirdi.

Sarı kırmızılı takımın geçen hafta Kızılyıldız ile oynadığı maçtan önce bir Sırp taraftarın bıçaklanarak öldürülmesi sonrası gerilen ortamı yumuşatmak için büyük çaba sarfettiklerini belirten Topsakal, "Euroleague'le bundan sonra gerekli önlemlerin alınacağını konuştuk. Tekrar dostluk havası yaratmaya çalışıyoruz. İki takımın oyuncularının yer aldığı bir video çekilecek. Oyuncular konuşacak ve yayınlayacağız. Bu olayların büyük bir şanssızlık olduğunu düşünüyoruz. Maalesef taraftarlarda sorun var. Yoksa kulüplerde, yöneticilerde herhangi bir sorun yok. Eğer iki takım ikinci turda da karşılaşırsa gerekli önlemler alınacaktır" dedi.

ERGİN ATAMAN: TAKIM OLARAK ORTADA KALDIK, ÜNAL AYSAL SAHİP ÇIKSIN

"MAALESEF HEYECANDAN YANLIŞ VE TALİHSİZ KONUŞTU"


Topsakal kulübün ekonomik durumu ve başantrenör Ergin Atamanla ilgili olarak şunları söyledi: "Kesinlikle diğer takımlardan farkımız yok. Her takımda olduğu gibi biz de de ödemelerde sorun yaşanmaktadır. Şu anda öyle bir şey yok. Ergin Ataman maalesef heyecandan yanlış ve talihsiz açıklama yapmıştır. Spor dışında, maçlar dışında açıklama yapmayacak, bize söz verdi. Ergin Ataman bizim beğendiğimiz koçtur, şampiyonluk yaşatmış ve yaşatacaktır şüphemiz yoktur. Basketbol takımının büyük bir sorunu yok. Tabii ki ödemelerde sorun yaşanmaktadır ama bundan sonra her ay düzenli ödeme yapılacaktır. Biz yönetim olarak gelir gelmez 5 milyon ödeme yaptık. Gecikmeli olarak da olsa yapacağız."

"BUNDAN SONRA PARALAR DÜZENLİ ÖDENECEK"

Can Topsakal, Arroyo dışındaki oyuncuların ayrılabileceği konusunda ise, "Arroyo'ya 5 kuruş borcumuz yok, diğer oyunculara 2 ay geriden geliyoruz. Her ay paralar ödenecek, bu konuda sıkıntı yok. Ergin Ataman'ın yaptığı açıklama talihsizliktir, bu konuda bir daha açıklama yapmayacaktır" diye konuştu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.