Spor Haber Girişi : 04 Ağustos 2019 17:15

Galatasaray'dan Çalhanoğlu hamlesi

Galatasaray'dan Çalhanoğlu hamlesi
İtalyan basını, Galatasaray'ın tekrar Milan forması giyen Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na yöneldiği iddiasında bulundu.
Erzurumajans-Ever Banega transferi çıkmaza giren Galatasaray, bir kez daha Milan'ın Türk 10 numarası Hakan Çalhanoğlu'nu gündemine aldı.

İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesinin muhabiri Nico Schira'nın haberine göre Galatasaray ve Red Bull Leipzig, Hakan Çalhanoğlu ile yakından ilgileniyor.

Milan'ın Türk yıldız için 18-20 milyon euro arası bir bonservis ücreti istediği belirtiliyor. Hakan ile geçen sezon da ilgilenen Galatasaray, futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istemişti.

HAKAN, TAKIMDA KALMAK İSTİYOR

Galatasaraylı olduğunu önceden açıklayan 25 yaşındaki futbolcunun gelen tekliflere rağmen Milan'dan ayrılmak istemediği de belirtildi. Milli futbolcu, geçtiğimiz günlerde Milan'ın kanalına röportaj verirken ''Bu sezon benim yılım olacak.'' sözlerini kullanmıştı.

(SPORX)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Orhan barut 01 Ocak 1970 02:00

    Bende olsam milanda kalırdım.

  • Zahit günay 01 Ocak 1970 02:00

    Gelmek istemeyeni zorlamayacaksın isteyen gelsin 05392789283 gelen bedavaya gelmiyon her bir topçu yılda 3 milyon 5 milyon dolar alıyor. Millet ömründe almıyor bu paraları.