Spor Haber Girişi : 20 Temmuz 2017 23:30

Galatasaray Avrupa'ya veda etti!

Galatasaray Avrupa'ya veda etti!
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçta 2-0 yenildiği Östersunds'a Türk Telekom Stadı'da 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda etti.
Erzurumajans-UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçında sahasında Östersunds ile karşılaşan Galatasaray 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya erken veda etti.  

İlk maçta rakibine 2-0 mağlup olan Sarı Kırımızı takım Türk Telekom Stadyumu'nda yaklaşık 30 bin taraftarının önünde karşılaştığı İsveç ekibine karşı oyunda hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan 1-1'lik skor ile ayrıldı. Östersunds takımının golünü 60.dakikada penaltıdan Nouri kaydederken, Galatasaray'ın golünü ise 69.dakikada Ahmet Çalık attı. Galatasaray bu skor ile UEFA Avrupa Ligi'nden elendi.

TARAFTARLAR İSYAN ETTİ 

Türk Telekom Stadyumunu büyük umutlar ile gelen ve Galatasaray'dan iyi oyunla farklı skor bekleyen Sarı-Kırmızılı taraftar bir türlü gelmeyen gol ve Östersunds'un 1-0 öne geçmesinin ardından yönetim ve Tudor aleyhinde protestolarda bulundular. Yönetimi ve Hırvat teknik adamı istifaya davet eden Galatasaray taraftarı, sözleşmesi fesih edilen Wesley Sneijder'in de lehine tezahüratlarda bulundu. 

Yönetimi ve Tudor'u istifaya davet ettiler, futbolculara "sahtekar" dediler 

UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçında sahasında Östersunds ile 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya erken veda eden Galatasaray'da taraftarlar maç sonu protestolarına devam etti. 

Maç sırasında da yönetimi ve teknik direktör Tudor'u istifaya davet eden Sarı Kırmızılı taraftarlar karşılaşmanın bitiminin ardından protestolarını protokol tribünün önünde de devam ettirdiler. Yönetim ve Tudor'un yanısıra futbolculara yönelikte protestolarını sürdüren taraftarlar için polis yoğun güvenlik önlemi aldı. 

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Bastian Dankert xx, Mikel Pickel xx, Rene Rohde xx

Galatasaray: Muslera xx, Linnes xx, Maicon xx, Ahmet Çalık xx, Carole xx (Eren dk. 56 x), Tolga xx, Selçuk x, Yasin xx (Rodrigues dk. 69 x), Belhanda x, Sinan Gümüş xx, Gomis xx
Yedekler: Eray, Serdar Aziz, Donk, Tarık Çamdal, Koray Günter
Teknik Direktör: Igor Tudor

Östersunds: Keita xx, Mukiibi xx (Bergqvist dk. 65 x), Papagiannopoulos xx, Pettersson xx, Mensah xx, Nouri xxx, Bachirou xx, Widgren xx,Ghoddos xx (Edwards dk. 65 x), Sema xx (Hopcutt dk. 80 ?), Gero xx
Yedekler: Mills, Aiesh, Bertilson, Somi
Teknik Direktör: Graham Potter

Goller: Nouri (dk. 60) (Östersunds FK), Ahmet Çalık (dk. 69) (Galatasaray)
Sarı kartlar: Gomis, Muslera, Tolga, Rodrigues, Belhanda (Galatasaray)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.