Spor Haber Girişi : 21 Haziran 2017 15:45

Flaş... Ve B.B. Erzurumspor'da Teknik Direktör Kılıç gönderildi...

Flaş... Ve B.B. Erzurumspor'da Teknik Direktör Kılıç gönderildi...
Sportif Direktör olarak Zafer Demir'i göreve getiren B.B. Erzurumspor yönetimi,Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın görevine bugün son verdi.
Erzurumajans-Turhan Bozkurt'un haberi-Büyükşehir Belediye (B.B.) Erzurumspor'da Pazar günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonucu iş başına gelen yeni yönetim hızlı başladı. İlk toplantısında Sportif  Direktör olarak Mavi-Beyazlıların 'Efsane' kaptanlarından Zafer Demir'i göreve getiren yeni yönetim, bugün de Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın görevine son verdi.

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör  Mustafa Kemal Kılıç, B.B. Erzurumspor'a birlikte geldiği menajer Süha Sidal ve Mavi Beyazlı kulübe çok sayıda oyuncu veren futbolcu menajeri Metin Korkmaz ile hiçbir bağı olmadığını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ifade ederek yeniden sözleşme imzalamıştı.

Erzurum Ajans'ın günler önce duyurduğu 'Kılıç apar topar gönderildi' haberi bugün resmen doğrulandı. Menejer Metin Korkmaz'a ait menejerlik şirketiyle işbirliği içerisinde olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte Mavi- Beyazlıların böyle bir karar aldıkları belirtiliyordu. 

Ünsal Kıraç, Kadir Ovat, Sabri Gökhan Genç, Tuncay Akpınar, Kubilay Tuğoğlu ve Ozan Kuduban'dan oluşan mavi-beyazlı takımın transfer komitesi Sportif Direktör Zafer Demir ile birlikte yeni teknik direktör arayışlarına ise zaman kaybetmeden başladı.

Bugün öğleden sonra bir araya gelen Yönetim Kurulu tarafından tek taraflı olarak sözleşmesi fesih edilerek görevine son verilen Kemal Kılıç'ın, bu gelişmeyi kabul etmeyerek tazminat talebinde bulunduğu da gelen haberler arasında.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Akın 01 Ocak 1970 02:00

    Kafanıza göre takılın ben istemezsem olmaz mantığında hareket esiyorsunuz büyük düşünmek yerine ben diyene kul kölesibçz

  • misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Samsun spor gun gun transferlerini aciklarken bizimkiler hala hoca gitti hoca geldi hoca gitti hoca geldi meselesindeler.Hoca tazminat isterse yonetimde yer alanlar ceplerinden odesin takimin parasini bosu bosuna harcamasinlar.Hala hoca ariyorlar millet transferlerde yol aldi bizimkiler ise.