Spor Haber Girişi : 06 Kasım 2017 17:08

Flaş... Ve B.B. Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi bitti...

Flaş... Ve B.B. Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi bitti...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, Giresunspor maçında alınan mağlubiyet sonrası Teknik Direktör Osman Özküylü ile yollar ayrıldı.
Erzurumajans-Turhan Bozkurt'un haberi- Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Giresunspor mağlubiyeti bardağı taşırdı. Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, 2-0'lık yenilginin ardından duruma el koydu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla Mavi-Beyazlı yönetim uzun süredir tartışılan  Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdı.

TAKIM ŞİMDİLİK ÇAĞLAYAN'A EMANET

Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Mavi-Beyazlı kulupte yeni teknik direktör arayışlarınada hemen başlandı. Erzurumajans'ın edindiği bilgilere göre, yeni hoca gelene kadar takım yardımcı antrenör Adem Çağlayan'a teslim edilecek.

GÜNDEMDE BULAK VE KARAMAN VAR 

Bugün akşam (18.00) toplanacak olan B.B. Erzurumspor yönetiminin gündeminde yeralan isimlerin ise Adana Demirspor'dan ayrılan Giray Bulak ile Rizespor'dan ayrılan Hikmet Karaman'ın olduğu öğrenildi. 

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmeyi hedefleyen Mavi-Beyazlı yönetimin, ligi bilen ve rakipleri yakından tanıyan bir teknik ekiple yola devam etmek için böyle bir karar aldığı belirtildi. 

B.B. Erzurumspor'un konuyla ilgili resmi açıklamayı yönetim kurulu toplantısının ardından yapacağı bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kaan 01 Ocak 1970 02:00

    İkisi birden gelse de bu takım küme düşer. Bu iki adamın ne başarısı varki bunların isimleri konuşuluyor.

  • Vedat Karataş 01 Ocak 1970 02:00

    Millet taa ne zamandır söylüyor. Gitmesi için bu kadar çok puan kaybetmeyi bekleyen yönetim de bilsinki kendileri de sezon sonunu goremeyecekler.

  • Çağrı 01 Ocak 1970 02:00

    YILMAZ VURALL...! Başkası kurtarmaz ismi yeter

  • habib baltacıoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Eskilerin bir ata sözü vardır nedir o denenmişi deneme sana bu liği götürecek en iyler arasında mustafa reşit akçay diye düşünüyorum?! hikmet karaman elide süper liğ yaşamış vede kadronu bozmamış bir takımda başarı sağlıyamıyorsan erzurum gibi bir mütavazi bir takımda nasıl başarı sağlarsın? giray bulak hocada adana demir gibi bir tff de tecrübesi olan bir takımdan kovuluyorsan vah erzurumum vah?????!!!!!!!!

  • Erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Ne Karaman nede Bulak Yılmaz Vural

  • Çağrı 01 Ocak 1970 02:00

    Şükür yarabbi bugun aldığım en iyi haber ama bu takım genede düzelmez 2.yarı kesin futbolcu kiralamamız lazım yoksa cıktımız yere geri gideriz. Vesselam.