Spor Haber Girişi : 07 Kasım 2017 19:16

Flaş... Osman Özköylü resmen ayrıldı

Flaş... Osman Özköylü resmen ayrıldı
B.B. Erzurumspor yöneticileri yolları ayırma kararı aldığı Teknik Direktör Osman Özköylü'yle bir ara geldi. Uzun ve gergin geçen görüşmeler sonucunda sözleşmenin karşılıklı feshi konusunda uzlaşma sağlandı.
Erzurumajans-B.B. Erzurumspor yöneticileri alınan kötü sonuçların ardından ayrılma kararı aldığı Teknik Direktör Osman Özköylü ile bir araya geldi. Özköylü'nün Giresunspor maçının ardından bir yöneticinin cep telefonuna "görevine son verildi" mesajını gönderdiğini ve bunu gerekçe göstererek tazminatının tamamını talep ettiği görüşme yaklaşık 5 saat sürdü.  Zaman zaman sert tartışmaların yaşandığı  görüşmeler neticesinde iki tarafta  karşılıklı fesih noktasında anlaşma sağladı.

Sözleşmesi gereği B.B. Erzurumspor'dan 1,5 milyon TL tazminat alma hakkı bulunan teknik direktör Osman Özköylü, bugün öğle saatlerinde avukatıyla birlikte Erzurum'a geldi. Kulüp tesislerinde Başkan Dilaver Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yapan Osman Özköylü, Giresinspor maçı sonrasında cep telefonuna gönderilen "görevine son verildi" mesajı nedeniyle sözleşmede yazan tazminatın ödenmesini talep etti. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği, ses tonlarının en yüksek seviyeye çıktığı yaklaşık 5 saat süren görüşmenin sonunda taraftar, ortak bir noktada anlaşmaya vardı.

Özköylü, yarın sabah saatlerinde noter huzurunda sözleşmesini fesih ederek Erzurum'dan ayrılacak.  

Öte yandan hukuki başka bir sıkıntı yaşanmaması için B.B. Erzurumspor'un akşam antrenmanı iptal edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadas 01 Ocak 1970 02:00

    Yılmaz Vural bence gelmeli takımı coşturacak taraftarı coşturacak tek kişi

  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Adam iyi değildi ise niye aldınız. Gelen daha iyi olacak. Yav bir araştırın sorun. Şeye benziyor. Bu şampuan daha iyi şu deterjan daha iyi peki öncekilerede daha iyi demiştiniz. Her iki tarafada yazık oluyor. Şehrimize daha çok yazık oluyor.

  • taraftar 01 Ocak 1970 02:00

    dilaver sen git önce osman özköylü senden daha suçsuz

  • Ejder 01 Ocak 1970 02:00

    Demiştik bu hoca dogru tercih değil.3-4 ay once dile getirdim.vural hoca gibi savaşci dadaşi harekete gstirecek yerinde duramayan taraftarida hop oturup hop kaldiracak ceval hocaya ihtiyac var hadi hayirlisi