Bölge Haber Girişi : 25 Kasım 2009 13:16

Flaş!.. Musa'nın katil zanlıları yüzleşti!..

Flaş!.. Musa'nın katil zanlıları yüzleşti!..
Musa Kanğ cinayetinin katil zanlıları S.K. ile B.E., sabah saatlerinde Adliye'de yüzleştirildi, ardından yoğun güvenlik önlemleri altında olay yerinde yeniden yüzleştirildi.
Erzurum Ajans-Erzurum'da 3 Kasım günü okuluna giderken kaçırılan ve 6 gün sonra ölmüş halde bulunan Musa Kanğ (12)'ın katil zanlılarına yüzleştirme yapıldı. Musa Kanğ'ın kuzeni S.K. (16) ile önceki gün yakalanıp dün ceza evine gönderilen B.E. (16) bugün sabah saatlerinde sıkı güvenlik önlemleri altında Erzurum Adliyesi'ne getirildi. Burada çocuk suçlarına bakan Cumhuriyet Savcısı Ünal Bingül tarafından yüzleştirilen katil zanlıları, daha sonra cinayet mahalline götürüldü.

Cezaevine ait araçla Devlet Demir Yolları gar yerleşkesi içerisindeki metruk gazhane binasına getirilen katil zanlıları S.K. ile B.E., jandarma ve polisin çevre güvenliğini almasının ardından ceza evi aracından ayrı ayrı indirilerek olay yerine götürüldü. Burada yer göstermesi ve yüzleştirmeleri yeniden yapılan zanlılar, daha sonra yine sıkı güvenlik önlemli altında cezaevi aracına bindirildi.

S.K'nin avukatı Tuncer Aktaş da yüzleştirmenin ardından Cumhuriyet Savcısına, müvekkili S.K.'nin tahliyesi için dilekçe verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.