Bölge Haber Girişi : 25 Kasım 2009 01:09

Flaş!.. Musa cinayetinde ikinci tutuklama!..

Flaş!.. Musa cinayetinde ikinci tutuklama!..
Erzurum'da 3 Kasım'da kaybolan, 9 Kasım gecesi ölü bulunan Musa Kanğ cinayetiyle ilgili yakalanan B.E. tutuklandı.
Erzurum Ajans- Erzurum'da 9 Kasım gecesi tren garının kuzeyindeki metruk bir binada Musa Kanğ'ın cesedinin bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında, 16 yaşındaki madde bağımlısı, sabıkalı B.E. gözaltına alındı.

B.E, soruşturmayı yürüten savcılıkça ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Erzurum Kapalı Cezaevine konuldu.

B.E'nin, ifadesinde, Musa Kanğ'ı tehditle cinayetin işlendiği bölgeye kadar götürdüğünü kabul ettiği ancak burada daha önce tutuklanan S.K'nin içki içtiğini iddia ettiğini, Musa Kanğ'ın S.K'yi görüp yardım istemesi üzerine S.K'nin kendisine bağırdığını ve bunun üzerine bölgeden kaçtığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Bu arada, MOBESE kamerası görüntülerinden, B.E'nin, ölen Musa Kanğ'ın birlikte yürüdüğü kişi olduğu belirlendi.

B.E'nin görüntülerde üzerinde bulunan kapüşonlu mont ve ayakkabısının da bulunduğu bildirildi.

Yetkililer, olayla ilgili olarak daha önce yapılan kriminal inceleme sonuçlarının kendilerine ulaştığını, ellerinde 7 farklı bulgu olduğunu, bunlar arasında S.K'ye ait bir bulgu olmadığını, B.E. ile ilgili alınan örneklerin de bugün Ankara'ya incelenmeye gönderileceğini ifade etti.

Öldürülen Musa Kanğ ile B.E'nin daha önceden birbirini tanıyıp tanımadığının netlik kazanmadığını belirten yetkililer, olayla ilgili bilinmeyen tek noktanın bu olduğunu kaydetti.

Öte yandan, S.K'nin tutukluluk halinin devam edeceği, S.K. ile B.E'nin yüzleştirileceği bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.