Spor Haber Girişi : 14 Eylül 2019 19:30

Flaş... Flaş... Muzaffer Bilazer istifa etti

Flaş... Flaş... Muzaffer Bilazer istifa etti
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un bugün deplasmanda Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup olmasının ardından teknik direktör Muzaffer Bilazer görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un bugün deplasmanda Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup olmasının ardından teknik direktör Muzaffer Bilazer görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bilazer, "Hayatımın hiçbir döneminde Erzurumspor'u yük olmadım, bundan sonra da olmamak için görevimden istifa ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da göreve gelirken çok iyi niyetler ve düşüncelere sahip olduğunu ve bunları uygulayabilmek için de yine iyi niyetli bir şekilde çalıştığını ifade eden Bilazer, "Üzülerek söylemek gerekirse, çok sevdiğim Erzurumspor'a ve Erzurum'a faydalı olamadık. Kafamızdan geçen güzel düşünceleri gerçeğe dönüştüremedik ve bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Ben ve teknik heyetteki arkadaşlarım ilk günden bu yana Erzurumspor aşkı ve sevgisi doğrultusunda elimizden gelenin en iyisin yapmaya çalıştık ama maalesef bunda başarılı olamadık. Hayatımın hiçbir döneminde Erzurumspor'u yük olmadım, bundan sonra da olmamak için görevimden istifa ediyorum. Kurulan takım belki bizimle başarılı sonuçlar elde edemedi ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu kadro sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşayacak" diye konuştu.

B.B. Erzurumspor'da kendisine güvenerek göreve getiren Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve yönetim kurulu üyeleri ile Erzurumsporlu taraftarlara teşekkür ettiğini ve minnettar olduğunu aktaran Bilazer, "En büyük üzüntüm de zaten buna. Bugün Erzurumspor'daki görevimden ayrılıyor olsam da her zaman bu camianın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğim" dedi.

Kaynak: Erkhaber
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • murat uçar 01 Ocak 1970 02:00

    türkiye de futboldan anlayan yönetici ve spor adamı yok.15 tane tranfer yapana kadar 10 tane yap 1 tane de kaliteli teknik direktör al.şimdi gider kovdukları adamı alır gelirler isimlere bakıyorum osman özköylü hamza hamzaoğlu.yılmaz vuralı getir büyük başkan olduğunu kanıtla

  • Ömer koçer 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumspor’un kadrosu iyi ama uyumsuz oyuncular isteksiz hücum oynatacak antrenör lazım

  • Erzurumgücü 01 Ocak 1970 02:00

    Yenilgiler olabilir, gayet normaldir. Ancak takımın ruhu bitemez, bitmemeli. Süper ligde 3-5 takım haricinde bizimki gibi taraftar yok! Bu taraftara böyle futbol ayıptır. Adana maçı için motive olmalı topçular. Motivasyonu bazen hoca yapar, bazen de başkan. Lütfen taraftarı üzmeyin. Yeni hocamız tecrübeli biri olur inşallah.

  • dadaş 2 01 Ocak 1970 02:00

    yetmez.. başkan da gidecek ..

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumsporun dört haftasını çaldın senin tutmayacağın baştan belli idi ama yönetim hata yaptı. Erzurumspor şu takımı 1 lig standartlarının üzerinde bir ekip sadece iyi bir şoföre ihtiyaç var umarım yönetim hatasından ders alır ve iyi bir teknik direktörü (Yılmaz VURAL, Samet AYBABA gibi) takımın başına getirir.

  • Islam kaya 01 Ocak 1970 02:00

    Işaret olmuş hocam. Erzurumspor un amacı tekrar süper lige çıkmak bunun için tecrüben yok denecek kadar az hiç bir kulüp takımı calistiramamis olman da cabasi...