Spor Haber Girişi : 09 Kasım 2017 13:20

Flaş... B.B. Erzurumspor'un yeni Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak

Flaş... B.B. Erzurumspor'un yeni Teknik Direktörü  Mehmet Altıparmak
Teknik Direktör Osman Özköylü ile dün resmen yollarını ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bügün bir süre önce Elazığspor'dan ayrılan Mehmet Altıparmak ile anlaştı.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da günlerdir devam eden teknik adam bilmecesi, bugün çözüldü. B.B. Erzurumspor'un yeni teknik direktörü Elazığspor'dan kısa bir süre önce ayrılan Mehmet Altıparmak oldu. Gece geç saatlerde Dilaver Yılmaz ve Ünsal Kıraç ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren teknik direktör Altıparmak, detayların görüşülmesi için Erzurum'a davet edildi.

Bu sabah Erzurum'a gelerek, yönetimle masaya oturan Mehmet Altıparmak, her konuda anlaşarak kendisini Mavi - Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Altparmak'ın, B.B. Erzurumspor ile bugün ilk antrenmanına çıkması bekleniyor. Teknik direktör Altıparmak, yıllık 550 bin TL ücret alacak. Altıparmak'ın sözleşmesinde de herhangi bir tazminat maddesi konulmadığı öğrenildi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hiç 01 Ocak 1970 02:00

    Bundan da birşey olmazzzz.Ahan da buraya yazdım..