Spor Haber Girişi : 04 Ekim 2017 23:30

Flaş... B.B. Erzurumspor'da, Karadeniz ile Sönmez süresiz kadro dışı...

Flaş...  B.B. Erzurumspor'da, Karadeniz ile Sönmez süresiz kadro dışı...
B.B.Erzurumspor Yönetimi, dün gece yarısı aldığı karla takımın iki yıldız ismi Gökhan Karadeniz ile Kubilay Sönmez'i süresiz kadro dışı bıraktı...
Erzurumajans-B.B.Erzurumspor yönetiminden gece yarısı sürpriz bir karar çıktı. Önceki gün yaptıkları toplantıda sosyal medya üzerinden  gelen taraftar tepkilerine kulak tıkayarak Teknik Direktör Osman Özköylü ile yola devam kararı alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Yönetim Kurulu, gece yarısı sürpriz bir karara daha imza attı.

B.B. Erzurumspor yönetimi, akşam saatlerinde Dilaver Yılmaz Başkanlığı'nda kulüp tesislerinde olağanüstü toplantı. B.B. Erzumspor yönetimi yaptığı toplantıda Teknik Direktör Osman Özköylü'nün raporu doğrultusunda Kubilay Sönmez ile Gökhan Karadeniz'i süresiz kadro dışı bıraktı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş osman 01 Ocak 1970 02:00

    Alt yapısı olmayan takımlar yok olmaya mahkumdur bitane erzurumlu veya alt yapı topçumuz yok U21 takımından en az 3 oyuncu alınmalı takıma en azından daha çok koşar ve müzdele ederler osman hoca ve çoğu topçu alacağı para ya bakar ama alt yapımız yürekten oynar zaten yönetimin futbolla alakası yok.....

  • rehberr 01 Ocak 1970 02:00

    Tam yedi hafta cümle alem bunlardan birşey olmaz diye bas bas bağırdı da sesini yeni duydu hoca. Satın bunları, satın. Haraç mezat satın gitsin .

  • czcz 01 Ocak 1970 02:00

    OHHH be sıra diğerlerinde. transfer komitesi sınıfta kaldı. Umarım bu durum Tolgayada vurur da kurtarırız..