Bölge Haber Girişi : 25 Şubat 2011 12:40

FISU'dan Erzurum'a çifte teşekkür!..

FISU'dan Erzurum'a çifte teşekkür!..
Erzurum'da gerçekleştirilen 25.Dünya Üniversiteler Kış Oyunları tüm dünyada yankı buldu. Büyük bir başarıyla gerçekleştirilen ve Mersin'nde 2013 yılında düzenlenecek olan Akdeniz Oyunları'na da referans olan Erzurum'a teşekkür yağıyor.
Erzurum Ajans-25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın başarıyla gerçekleşmesinden sonra Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) Yönetim Kurulu, Başkanı George Killian ve Genel Sekreter Eric Saintront, Organizasyon Komitesine ve Genel Koordinatör Bekir Korkmaz’a mektup yazarak teşekkür etti
 
FISU Başkanı Klian ve Genel Sekreteri Saintront, Erzurum'da 27 Ocak- 6 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleşen organizasyonun  FISU tarihinde gerçekleştirilen  en başarılı organizasyon olduğunu belirttiler.
 
Uluslararası spor dünyasının bu iki önemli isminin Genel Koordinatör Bekir Korkmaz’a ilettikleri teşekkür mektuplarının orijinallerini yorumsuz olarak sizlerle paylaşıyoruz.
 
 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.