Bölge Haber Girişi : 18 Mart 2010 10:37

FISU'dan 2011 ilerlemesine tam not!

FISU'dan 2011 ilerlemesine tam not!
2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'na hazırlanan Erzurum'da FISU (Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu) denetimleri sona erdi.

2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’na hazırlanan Erzurum’da FISU (Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu) denetimleri sona erdi. FISU Genel Sekreteri Eric Saintrond, Denetleme Komitesi Başkanı Kairis Ulp ve Denetleme Komitesi Üyeler, Genel Koordinatör Bekir Korkmaz ve Organizasyon Komitesi üyeleri ile yaptıkları toplantılar sonrası 2011 UNİVERSİADE hazırlıklarını değerlendirdi.

 
FISU Denetleme Komitesi Başkanı Kairis Ulp, organizasyon komitesine sunumlarından dolayı teşekkür ederek denetleme toplantılarında büyük memnuniyetle ayrıldıklarını ve Ekim ayında yapılan denetleme toplantılarından bu yana tesislerde ve organizasyon hazırlıklarında önemli gelişmelerin olduğunu belirtti.
FISU Teknik Komite Başkanı Roger Roth ise teknik toplantıların çok faydalı geçtiğine değinerek,”Ziyaretimiz esnasında test müsabakaları yapıldı.Özellikle Buz Hokeyi çok güzeldi. Hava şartlarından dolayı kar sporlarında bazı yarışmalar başka bölgelerde yapıldı. Bunlar tecrübedir. UNİVERSİADE esnasında da bu tür durumlar dikkate alınmalıdır” dedi.
FISU denetimlerinden hiç bir şekilde rahatsızlık duymadıklarını anlatan 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ise başarılı bir UNİVERSİADE organizasyonu için çalıştıklarını söyledi.
Korkmaz,”Biz organizasyon komitesi olarak bu denetleme ziyaretlerinden rahatsızlık duymuyoruz.Tam tersi bu denetimleri tecrübe paylaşımı olarak değerlendiriyoruz. Eleştiriler ve denetimler bizi iyiye güzele götürecektir. FISU ailesinin yaptığı denetimlerden memnun ayrılması bizimde motivasyonumuzu artırdı. Ekim ayında yapılacak toplantıya kadar diğer eksiklerimizi de tamamlanmış olacak. Hiç kimse merak etmesin 2011 Erzurum UNİVERSİADE şimdiye kadar yapılmış en başarılı UNİVERSİADE organizasyonu olacak" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.