Siyaset Haber Girişi : 26 Şubat 2015 18:32

Fırat: Gece gündüz demeden çalışacağım

Fırat: Gece gündüz demeden çalışacağım
Erzurum'un kuzey ilçelerine yönelik gezilerini sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Abdurrahim Fırat, ziyaret ettiği teşkilatlarda, partililerden gelen sorulara verdiği içten ve samimi cevaplarla dikkat çekti.
Erzurumajans-Erzurum'un kuzey ilçelerine yönelik gezilerini sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Abdurrahim Fırat, ziyaret ettiği teşkilatlarda, partililerden gelen sorulara verdiği içten ve samimi cevaplarla dikkat çekti.

Temayül yoklaması öncesinde teşkilat gezilerine son sürat devam eden AK Parti Milletvekili aday adayı Abdurrahim Fırat, son birkaç gündür Kuzey ilçelerinde adeta karargâh kurdu. Gittiği ilçe teşkilatlarında partililerle sohbet edip, sorularına cevaplar veren Abdurrahim Fırat'a en çok Güney ilçeleriyle ilgili sorular yöneltildiği görüldü. Teşkilat mensuplarından ağırlıklı olarak gelen, "Eğer aday olursanız Güney ilçelerinde nasıl bir çalışma yapacaksınız?" sorusunu cevaplandıran Fırat, "Rabbimin izni, partimin teveccühü ve milletimin onayıyla eğer milletvekili seçilirsem, yoğun bir çalışma programı içerisinde olacağım. Örneğin Tekman ilçesine Pazartesi gidip hafta sonuna kadar köy köy gezeceğim. Köylerde gece konaklayarak halkın içinde dolaşacağım. Bölgenin önde gelen ailelerin kanaat büyüklerini yanıma alarak ev sohbetlerinde, partinin icraatlarını anlatacağım. Aynı şekilde Karaçoban, Hınıs, Çat, Köprüköy, Karayazı ilçelerinde de çalışacağım. Bunları anlatırken, sadece Güney ilçelerine hizmet edeceğim, diğer bölgelere hizmet etmeyeceğim anlamını kimse çıkarmasın. Aksine Kuzey, Güney, Doğu, Batı demeden Erzurum'un bütün ilçe, köy ve mahallelerine aynı ilgi ve alakayı göstereceğimden kimse kuşku duymasın. Erzurum ve Türkiye milletvekili olmak için yola çıktım" dedi.

"İKİ KEZ ADAY EDİLMEDİM AMA PARTİME DAHA SIKI BAĞLANDIM"

Daha önce iki kez milletvekili aday adayı olup, listelerde yer bulamamasına rağmen hiçbir zaman partisine ve davasına küsmediğinin altını çizen Fırat, "Davama küsmedim, aksine her defasında partime daha çok bağlandım. Yönetim kademelerinde görevler aldım, davama hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştım. Yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanı seçimlerinde faal olarak görev aldım. Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte, Tekman ve Hınıs'ın köylerini tek tek gezip, seçim çalışmalarına katıldım" diye konuştu.

Bugüne kadar teşkilatların her kademesinde görev yaptığını ve teşkilatların yaşadığı zorlukları, sıkıntıları çok iyi bildiğini de anlatan Fırat, "Aynı zamanda sizin sesiniz olmaya da talibim. İnşallah sorunların çözümü için elimden geleni yapacağım" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Fırat 01 Ocak 1970 02:00

    Ailen hdpli değilmi tekman belediye başkanı senin kuzenin hdpli sen nasıl ak partiden aday oluyorsun.sadece menfaat düşünmeyin.işin garip tarafı haberlerine olumsuz yorum yapınca yayınlanmıyor bazı sitelerde eleştiriyi kabul etmiyorsun.eleştirenlerede ailen ve tuttuğun adamlar sosyal medya üzeri saldırıyorlar.siyaset neyinize sizin önce eleştiriye açık olun halkı dinleyin sonra halkın vekili olun