Spor Haber Girişi : 22 Kasım 2014 14:11

Filede şampiyon Oltu

Filede şampiyon Oltu
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası ilk grup voleybol müsabakaları sona erdi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası ilk grup voleybol müsabakaları sona erdi. Erkeklerde Spor Lisesi, bayanlarda Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları 2014 faaliyet programında yer alan Liseli Gençler Voleybol İl Birinciliği Maçları, ilk grup karşılaşmaları sona erdi. Erkeklerde Erzurum Lisesi'ni mağlup eden Spor Lisesi şampiyon olurken, bayanlarda son maçında da galip gelerek Özel Bilkent Laboratuvar Lisesi'ni mağlup eden Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Kazım Karabekir Spor Salonu'nda beş gün süren müsabakalar sonunda bayanlarda ilk dörde giren takımlara kupaları verilirken, erkeklerde de Spor Lisesi ve Erzurum Lisesi'ne kupaları takdim edildi. Büyük bir neşe içerisinde gerçekleşen ödül töreninde Erzurum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Yeşilyurt ile Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin ile Voleybol İl Temsilcisi Yavuz Yurttaş, Ulusal Hakemlerden Mehmet Aydın ile Erzurum GHSİM Okul Sporları Servisinden Fetullah Demir ile diğer davetliler dereceye giren okulların kupaları ile madalyalarını takdim etti. Liselerarası Voleybol Müsabakalarında ilk grup karşılaşmalarına bayanlarda Yavuz Selim Sosyal Bilimler Lisesi, Erzurum Lisesi, Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Bilkent Laboratuvar Lisesi, Yıldıkkent İMKB Anadolu Lisesi'nin erkeklerde ise Erzurum Lisesi ile Erzurum Spor Lisesi'nin katıldığını belirten Voleybol İl Temsilcisi Yavuz Yurttaş, müsabakaların sportmence geçtiğini söyledi. Madalya ve kupa alan sporcular büyük bir sevinç yaşarken, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Macit yönetiminde şampiyon olan Oltu'nun sultanları büyük bir sevinç yaşadı. Antrenör Ömer Macit, Erzurum'u grup müsabakalarında en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, şampiyonluk kupasının tüm Oltu halkına hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.