Spor Haber Girişi : 20 Kasım 2018 15:15

Filede Lale devri yaşıyoruz!

Filede Lale devri yaşıyoruz!
Türkiye Erkekler Voleybol 1.liginde Erzurum’u temsil eden Palandöken Belediyesi Voleybol takımı doludizgin gidiyor.
Erzurumajans-Türkiye Erkekler Voleybol 1.liginde Erzurum’u temsil eden Palandöken Belediyesi Voleybol takımı doludizgin gidiyor. 20 puanla ligin zirvesinde yeralan Palandöken kartalları en son deplasmanda Sorgun Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla geçerek iddiasını devam ettirdi. 

Doğrusu ben artık BB Erzurumspor kadar Palandöken Voleybol takımının da karşılaşmalarına odaklanmış durumdayım. BB Erzurumspor kadar Palandöken’in Voleybol takımını da yakından takip ediyor, artık her anı her adımı beni heyecanlandırmaya başladı. Hele Palandöken Voleybol takımının koçu Aykut Lale’nin esasında başarılı bir çalıştırıcı olduğunu, çok önemli başarılara imza atmışlığını öğrendiğimde bu merak ve heyecanım bir kat daha arttı. Selma Talar’ın yapım ve yönetmenliğinde TRT Erzurum Radyosu’nda canlı yayına çıkan Aykut lale’nin daha önce Konak Belediye ve Tokat Plevne takımlarını Efeler Ligine çıkartmış olduğunu öğrendiğimde ne yalan söyleyeyim gururlandım. Ve de o Efeler Ligi için bayağı bir ümitlendim. Sezon başında başkanlığını Zafer Bülent Engin’in yaptığı kulübün başına G.Saray patentli böyle kariyerli bir antrenörü getirdikleri için. Palandöken’in bu sezon zirve yapmasının sebebi buymuş demek ki. Tüm bu olup bitenler tesadüf değilmiş demek ki. Gerçekten tam bir Lale devri yaşayan Palandöken belediyesinin bu hafta sonu içeride oynayacağı Niksar maçını iki elim kanda da olsa gidip izleyeceğim. Siz siz olun bence bir çok randevunuzu, proğramınızı iptal edin, siz de gelin bu maça. Recep Tayyip Erdoğan Merkezi Spor Salonunda ki maç Cumartesi günü saat 14.00'de..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Editör 01 Ocak 1970 02:00

    Editörün notu: Recep Tayyip Erdoğan Merkezi Spor Salonunda ki maç Cumartesi günü saat 14.00'de

  • tolga yok 01 Ocak 1970 02:00

    maç günü ve saatini yazmaktan neden imtina ediyorsunuz hem davet edip hemde yer saat vermemek işine olan önemsizlik değilmidir. İnsanların araştırmacı ruhunu mu irdeliyorsunuz?