Spor Haber Girişi : 22 Eylül 2016 19:08

Fikret Akbaş' tan baklavalı destek

Fikret Akbaş' tan baklavalı destek
Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Fikret Akbaş, Palandöken Belediyesi Voleybol Takımı ve Aziziye Termal Hentbol Takımını antrenmanlarında ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi.
Erzurumajans-Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Fikret Akbaş, Palandöken Belediyesi Voleybol Takımı ve Aziziye Termal Hentbol Takımını antrenmanlarında ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi.

Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş önceki gün Erzurum' u Erkekler Voleybol 1. Liginde temsil eden Palandöken Belediyesi Voleybol takımını Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonunda, antrenmanlarında ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kulüp Başkanı ve Belediye Bşk. Yrd. Zafer Bülent Engin, Bşk. Yrd. Turgay Erdem ve Kulüp sportif direktörü Ömer Kolişler ile beraber bir süre takım hakkında sohbet eden Akbaş, ülkemizde salon sporlarına da destek verilmeli dedi. Salon sporlarının önemine dikkat çeken Akbaş, Erzurum' un ulusal arenada böyle bir sporla temsil edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aras Elektrik olarak her zaman sporun ve sporcuların yanında olduklarını ifade eden Akbaş, sonrasında Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile birlikte takımla sohbet etti ve kendi elleri ile oyunculara tatlı ikramında bulundu. Başkan Bulutlar ile bir süre daha sohbet ettikten sonra takıma, Efeler Süper Lig yolunda başarılar dileyen Akbaş konukseverliklerinden dolayı Belediye Başkanı ve Yöneticilere teşekkür ederek antremandan ayrıldı.

Salon Sporları Desteklenmeli

Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş dünde Erzurum' u Hentbol Süper Liginde temsil eden Aziziye Termal Hentbol takımını ziyaret etti. Burada da Akbaşı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar karşıladı. Bir süre takım hakkında bilgi alan Akbaş hentbol gibi bir spor dalında Türkiye de süper ligde mücadele etmek gibi bir başarıya imza atan kulüp başkanı ve teknik heyeti tebrik etti. Akbaş, sporun sadece futboldan ibaret olmadığına dikkat çekerek, salon sporlarında ülkemizde böylesine başarılara imza atmanın memnuniyet verici olduğuna dikkat çekti. Belediye Başkanı Orhan ile birlikte Antalyaspor ile karşılaşacak olan takıma başarılar dileyen Akbaş, burada da oyunculara kendi elleri ile tatlı ikram etti. Daha sonra, kulüp Başkanı Gülakar Genel Müdür Akbaş'a günün anısına binaen bir forma hediye etti. Bir süre antronörlerle ve sporcularla sohbet eden Akbaş, Başkan Orhan' a ve Gülakar' a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek antrenmandan ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.