Spor Haber Girişi : 27 Mayıs 2016 17:13

FIFA Türkiye'yi Yunanistan karşısında hükmen galip ilan etti

FIFA Türkiye'yi Yunanistan karşısında hükmen galip ilan etti
FIFA, Türkiye ile Yunanistan arasında 17 Kasım 2015'te Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan hazırlık maçında Yunanistan'ın kural dışı futbolcu oynatması nedeniyle karşılaşmanın sonucunu hükmen 3-0 ay-yıldızlılar lehine verdi.
Erzurumajans-FIFA'nın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada Türkiye ile Yunanistan arasında İstanbul'da oynanan karşılaşmada Yunanistan Milli Takımı'nda forma giyen Apostolos Giannou'nun genç milli takımda Avusturalya Milli Takımı forması giydiği, Giannou'nun farklı bir milli takım formasını önceden giymesi ve oynamak istediği milli takımın Yunanistan Futbol Federasyonu tarafından bildirilmediğini belirtti.

FIFA, kural ihlali yapan Yunanistan'ın Türkiye ile oynadığı maçı hükmen 3-0 ay-yıldızlılar lehine tescilledi. Yunanistan Futbol Federasyonu'na da 4 bin İsviçre Frangı para cezası verdi.

Türkiye ile Yunanistan arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 17 Kasım 2015'te oynanan hazırlık karşılaşması 0-0 sona ermişti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.