Bölge Haber Girişi : 30 Ağustos 2010 03:06

Feyyaz İbrahimhakıoğlu vefat etti!..

Feyyaz İbrahimhakıoğlu vefat etti!..
Atatürk Üniversitesi (AÜ) İbrahim Hakkı Araştırma Merkezi Eski Müdürü Feyyaz İbrahimhakkıoğlu vefat etti.
Erzurum Ajans-Erzurum'da dünyaya gelen ve daha çok 'Marifetname' isimli eseriyle tanınan İslam alimi İbrahim Hakkı Hazretlerinin torunlarından Feyyaz İbrahimhakkıoğlu (70), şeker hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

İbrahimhakkıoğlu için Lalapaşa Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene MHP Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AÜ'de görevli akademisyenler ve diğer yetkililer katıldı.

Törende bir konuşma yapan Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, merhum İbrahimhakkıoğlu'nun Erzurum'un manevi köşe taşlarından biri olduğunu belirterek, 'Merhum arkasında büyük bir boşluk bırakarak ebediyete uğurlanıyor. 'Her nefis ölümü tadacaktır' ilahi emriyle Feyyaz Abi aramızdan ayrılıyor. İbrahimhakkıoğlu irfan kişiliğiyle şehrin örnek simalarından biriydi. O etrafına ışık saçan bir abimiz, bir büyüğümüzdü' diye konuştu.

Güzel'in konuşması sonrası kılınan cenaze namazının ardından, İbrahimhakkıoğlu'nun cenazesi Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.