Türkiye Haber Girişi : 06 Aralık 2017 12:00

Fetullah Gülen'in yeğeni gözaltına alındı

Fetullah Gülen'in yeğeni gözaltına alındı
Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 87 şüpheli şahsın kaldığı ve gaybubet evi olarak adlandırılan 65 adrese operasyon başlatıldı.
Erzurumajans-Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 87 şüpheli şahsın kaldığı ve gaybubet evi olarak adlandırılan 65 adrese operasyon başlatıldı. Gözaltına alınan 57 kişinin arasında Fetullah Gülen'in yeğeni Salman Gülen'in de olduğu bildirildi. 

Ankara Cumhuriyetbassavcılığı anayasal düzene karşı işlenen suçlar Soruşturma bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, istihbari çalışmalar neticesinde halen örgüt adına faaliyette bulunan şahıslar ile haklarında yakalama kararı bulunan toplam 87 şüpheli şahsın kaldığı ve gaybubet evi olarak adlandırılan 65 adreste şahısların gizlenerek faaliyetlerine devam ettikleri ve toplantılar yaptıklarının tespit edilmesi üzerine sabah saatlerinde eş zamanlı olarak operasyon başlatıldığı bildirildi. Operasyonda, gözaltına alınan 57 kişinin arasında Fetullah Gülen'in yeğeni Salman Gülen'in de olduğu bildirildi. 

65 GAYBUBET EVİNDE YAPILAN ARAMADA 60 ŞÜPHELİ GÖZALTI ALINDI 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından  FETÖ'nun Ankara,  İstanbul, Afyon ve Kırıkkale illerinde gaybubet evi olarak kullandığı tespit edilen 65 ayrı evde arama ve  FETÖ'nun Ankara yapılanması ve mühendis yapılanmasında görev alan 97 şüpheli hakkında bugün gözaltı kararı verildi.  65 gaybubet evinde yapılan aramada  şuana kadar 40'ı Bylock kullanıcısı 60 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı, gözaltı kararı verilen FETÖ şüphelilerinin işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.