Türkiye Haber Girişi : 21 Mart 2016 15:00

Fetullah Gülen yine beddua etti yine ateşler saldı

Fetullah Gülen yine beddua etti yine ateşler saldı
Fetullah Gülen, beddualarına devam etti. Son dönemde FETÖ'ye karşı yürütülen operasyonlara tepki gösteren Gülen, "Susan ne kadar insan varsa evlerine ateşler sal, yerin dibine batır. Zırvadan zirvesine kadar hepsini yerin dibine batır" dedi
Erzurumajans-Fetullah Gülen, son dönemde yürütülen Paralel Yapı operasyonlarına tepki gösterdi. Gülen, ozgurherkul.org sitesinde yayınlanan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bunları yapan ve bu yapılanlar karşısında dilsiz şeytan gibi susan ne kadar insan varsa, evlerine ateşler sal, yerin dibine batır, en yakın zamanda kahr u perişan eyle. Kim olursa olsun, zırvasından zirvesine kadar hepsini yerin dibine batır Allah'ım"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KADER ADALET EDER 01 Ocak 1970 02:00

    YAYINLAMAZSN DEDİKLERİM SANA SİZİGİDİDALAKSIZ OMURGASIZ ERZURUMLULAR . YALAYINBAKALIM NİŞYE TAM VİDEOYU YAYINLAMADINIZ SİZİN GİBİŞLER OLDUKÇA SEMER VURAN ÇOKOLUR BİZE ADAMLAR İTİNE SAHİP ÇIKIYOR SİZ HEP GÜÇTEN YANA OLUN CHP DİNİZ DERSINİZ AMA 70 LERDE VEKİL GÖNDERDİNİZ NİYE HÜKÜMET ONLARDAYDI,SİZİ TANIDIĞIM GÜNE..

  • M. Emin Alper 01 Ocak 1970 02:00

    Bir ihtimal olarak olsa bile, onun şahsını gülünç hâle getirmekle haksızlık yapmış olabileceğinizi düşünmüyor musunuz? Yargı, hatta ceza makamı mısınız? Ki böyle cezalandırıyorsunuz... Sadece onu değil, ona ihanet etmeyen, edemeyen yakınlarını da...