Teknoloji Haber Girişi : 14 Mart 2012 20:10

Fethullan Gülen sosyal medyada

Fethullan Gülen sosyal medyada
Fethullah Gülen'in eserlerinin, sohbetlerinin, gündemdeki konularla ilgili en güncel yorumlarının, hayatı ve kendisi ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı ve 25 dilde yayın yapan fgulen.com isimli web sitesi artık Twitter kullanıcılarına açıldı.
Erzurum Ajans-Fethullah Gülen'in eserlerinin, sohbetlerinin, gündemdeki konularla ilgili en güncel yorumlarının, hayatı ve kendisi ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı ve 25 dilde yayın yapan fgulen.com isimli web sitesi artık Twitter kullanıcılarına açıldı.

Türkçe, İngilizce, Almanca, Arapça, Azerice ve Kazakça yayın yapan fgulen.com twitter hesaplarında ise Facebook ve YouTube sayfalarına girilen haber, köşe yazıları, şiir seslendirmeleri, medyada çıkan haberler, program görüntülerinin tweet'leri yer alacak.

Türkçe, İngilizce ve Azerice twitter hesapları her gün güncellenirken şu ana kadar bine aşkın tweet ve 7 bine yakın takipçiye ulaştığı belirtildi. Fethullah Gülen'in twitter adresleri dillere göre şöyle belirlendi:

@FGulencomTR https://twitter.com/FGulencomTR,
@FGulencomEN https://twitter.com/FGulencomEN,
@FGulencomAR https://twitter.com/FGulencomAR,
@FGulencomDE https://twitter.com/FGulencomDE,
@FGulencomAZ, https://twitter.com/FGulencomAZ,
@FGulenKZ https://twitter.com/FGulenKZ

Bu arada twitter'dan verilen bilgiye göre Fethullah Gülen'in dört kitabı Kürtçe'ye çevrildi. Kaynak Yayınları tarafından Kürtçeye çevrilen Gülen'in 4 kitabı, "İnancın Gölgesinde", "Kader", "Ölçü ve Yoldaki Işıklar" ile "Çekirdekten Çınara" ilk kez Bursa Kitap Fuarı'nda okurla buluştu. Kürt gençlerin beğeniyle okuduğu kitapların, büyük ilgi gördüğü belirtildi. Kaynak Yayınları temsilcisi Sinan Baba, Güneydoğu'daki insanların, dilini sağlam kaynaktan öğrenip daha sağlıklı bilgi edinebilmesi için Kürtçe yayına başladıklarını söyledi.

ANKA 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.