Bölge Haber Girişi : 17 Mart 2010 23:13

Eyüp'te iki defa adaylıktan çekilmiş!

Eyüp'te iki defa adaylıktan çekilmiş!
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde Genel sekreterlik görevinden alınan İrfan Salın'ın yerine göreve getirilen Deniz Köken ile ilgili ilginç bir ayrıntı kamuoyunda merak uyandırdı.

Erzurum Ajans(Özel)-Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde Genel sekreterlik görevinden alınan İrfan Salın’ın yerine göreve getirilen Deniz Köken ile ilgili ilginç bir ayrıntı kamuoyunda merak uyandırdı.

Eyüp Belediye Başkanlığı için 2004 ve 2009 mahalli seçimlerinde aday adayı olan daha sonra da aday gösterilen Köken’in aday gösterildikten sonra hakkında ki söylentiler üzerine adaylıktan çekildiği öğrenildi.

Adaylıktan çekildikten sonra bir  basın toplantısı ile neden çekildiğini anlatan Köken o tarihte şunları söylemiş:

 “Siz bunlarla uğraşırken birileri bizimle uğraştı. Üstelik bunu çok seviyesizce yaptı. Kürsüden vaaz verenlerin yapması ise daha acı. Bunlar bizim döndüğümüz kıbleye mi dönüyorlar diye şaşırıyorum. Siyaseti erdemli yapmadılar. Biz sizlerin karşısına çıktık alnımız açık sizlere verdiğiniz destek için teşekkür edebiliyorum. Birilerinin insan içine çıkacak yüzleri yok.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.