Eğitim Haber Girişi : 26 Mayıs 2017 17:00

ETÜ'de mezuniyet coşkusu

ETÜ'de mezuniyet coşkusu
İlk mezunlarını geçtiğimiz yıl veren ETÜ 2016-2017 öğrenim dönemi mezuniyet töreni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleşti.
Erzurumajans-İlk mezunlarını geçtiğimiz yıl veren ETÜ 2016-2017 öğrenim dönemi mezuniyet töreni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleşti.

ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bayram Şahin ve Prof. Dr. Songül Duman, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, 9. Kolordu Komutan Vekili Albay Zeki Ozan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Fakülte Dekanları, Öğretim Görevlileri, öğrenciler ve ailelerinin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Fakültelerden derece ile mezun olan öğrencilerimize anı belgesi ve hediyelerin verildiği programda ETÜ öğrencileri adına dönem birincisi İİBF İşletme Bölümü öğrencisi Miraç Sincar konuşma yaptı. ETÜ öğrencisi olmaktan ve üniversitemizden derece ile mezun olmaktan duyduğu gururu ifade eden Sincar, Rektör Prof. Dr. Yaylalı başta olmak üzere tüm öğretim görevlilerimize şükranlarını sundu.

Rektör Prof. Dr. Yaylalı ise, ETÜ'nün kurulduğu günden bu yana gösterdiği akademik, sosyal ve yapısal gelişmeler üzerinde durduğu konuşmasında, katılımlarından dolayı tüm konuklarımıza teşekkür etti.

Edebiyat Fakültesi'ni derece ile bitiren öğrencilere hediyelerini Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı takdim ederken, Fen Fakültesi mezunlarına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Şahin; İİBF mezunlarına da Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Songül Duman hediye takdiminde bulundu. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'ni derece ile bitiren öğrencilere ise hediyelerini Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, 9. Kolordu Komutan Vekili Albay Zeki Ozan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut verdiler.

İİBF' deki programın ardından Fen Fakültesi ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nin organize ettiği diploma töreni de Merkezi Derslikler Binası bahçesinde yapıldı. Ayrıca tüm fakültelerin kendi öğrencileri için düzenledikleri mezuniyet coşkusu gün boyunca devam etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.