Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

ETSO`dan depremzedelere yardım

ETSO`dan depremzedelere yardım
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Van’da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde zarar gören depremzedeler için gıda malzemesi ve battaniye gönderdi.

Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Van’da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde zarar gören depremzedeler için gıda malzemesi ve battaniye gönderdi.

 

Pazar günü meydana gelen depremin ardından harekete geçen ETSO Yönetim Kurulu, Van ve Erciş ilçesinde depremden etkilenen vatandaşların yardımına koştu. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Van ve Erciş Ticaret ve Sanayi Odası başkanları ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Yücelik, bölgede ihtiyaç duyulan yardım malzemesi hakkında da Oda başkanlarından bilgi aldıktan sonra ilk etapta 220 battaniye, 300 koli su, 100 koli gıdadan oluşan bir kamyon yardım malzemesini Van’a gönderdi. Bugün akşam saatlerinde gönderilen malzemeler depremden en çok etkilenen Van’ın Erciş ilçesinde kaymakamlık yetkililerine teslim edilecek.

 

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, yaşanan depremden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara Allah’tan şifa diliyorum. Tek dileğimiz can kayıplarının artmaması. Halkımızın bu tür felaketlerdeki dayanışması ve hassasiyeti çok daha fazla. Herkes depremzedelere yardım edebilmek için çaba gösteriyor. Bizde Oda olarak ilk etapta bir yardımda bulunduk. Devletimizin ilgili kurumları da oradaki vatandaşlarımıza yardıma koşuyor. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.